zapek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam wszystkich old oraz coraz częściej youngtimerowców Chciałbym zaprosić posiadaczy weterańskich sprzętów na trzecią edycję Nocnego Rajdu Motocykli Zabytkowych KRESY 2010, organizowaną przez "Roztoczańską Grupę Weterańską Perkun". W trzeciej edycji którą organizujemy pod hasłem "Wiele Kultur na Kresach" przygotowaliśmy dla Was wiele niespodzianek. Ciekawe miejsca, zaskakujące konkurencje i doborowe towarzystwo - gwarantowane. Będzie jak zwykle w Nocnym Rajdzie Motocykli Zabytkowych ciemno, wesoło i klimatycznie. Dobra muzyka, kresowe jedzenie i odrobina "poligonowego"klimatu na trasie Zamość - Majdan Sopocki - Narol. Zapraszamy, przybywajcie na start 2 lipca 2010 na Rynek Wielki w Zamościu, czeka na Was trzy dni znakomitej zabawy. Więcej informacji znajdziecie pod www.nocnyrajdweteranow.pl Jeśli macie jakieś propozycje, uwagi, komentarze to zapraszam na nasze forum: www.motoweteran.fora.pl/ pozdrawiam zappek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 no Panie i Panowie, ludziska zaczynają zgłaszać swoje uczestnictwo w imprezie, przygotowania nabierają szaleńczego tępa...więc....zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 zapek mam pytanie, bo nie mogłem odszukać informacji na www.nocnyrajdweteranow.pl czy motocykle muszą być zarejestrowane jako zabytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ale czemu tak daleko ta impreza? :icon_evil: Od kilku tygodni szukam w okolicy ludzi na zabytkach co by razem pośmigać po okolicy a taki fajny rajd na końcu świata organizują. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 [...] rajd na końcu świata organizują.[...] Zdziwilbys sie jaki piekny ten "koniec swiata"... ja to sie ciesze, ze niektorzy maja daleko, bo pewnie i Roztocze by zadeptali. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 No i jak tam, nastroje przed prawdziwym wyzwaniem, dla ludzi o twardych pośladkach? Szykuje się ktoś 'staruchem' z tego grona na tą imprezę? Impreza jak zwykle zapowiada się przednio. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 no kurde powiem Ci Piotr że być moze zrezygnuje z komarówki.szkoda ze imprezy sie krzyżują. ajjjjj... dylemat normalnie. dzis skrzynie w junaku juz zapiąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) siema ANIS, motocykl nie musi być zarejestrowany na zabytka, ważne aby był pełnoletni tj. ukończone 25lat :), a dokładniej patrząc rok produkcji w dowodzie max 1984r ;) siema Edytowane 23 Czerwca 2010 przez zapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi