BSAmaikel Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 nowe oponki w wielu wymiarach,po cywilnych cenach.wystarczy mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 no to może jakiś przykładzik dla porównania np na PILOT ROAD 2 2 CT (komplet 120,190) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Pozwolę sobie odpowiedzieć za niego, bo zadałem mu podobne pytanie. 120/70x17 -115€ 180/55x17 -140€ plus przesylka do Wwy. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Pozwolę sobie odpowiedzieć za niego, bo zadałem mu podobne pytanie. 120/70x17 -115€ 180/55x17 -140€ plus przesylka do Wwy. cena wyglada atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 To zerknij jeszcze raz na cenę ojro. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 To zerknij jeszcze raz na cenę ojro. po**balo mi sie z $ bo wzielem sobie wlasnie taki przelicznik :banghead: na allegro widze komplet za okolo 1000 zl zaden interes ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 po**balo mi sie z $ bo wzielem sobie wlasnie taki przelicznik :banghead: na allegro widze komplet za okolo 1000 zl zaden interes ;p ja widze jedna za 980zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyk Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 ja widze jedna za 980zl http://allegro.pl/item1029562073_pilot_roa...7_2010_rok.html hmmmm?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Pozwolę sobie odpowiedzieć za niego, bo zadałem mu podobne pytanie. 120/70x17 -115€ 180/55x17 -140€ plus przesylka do Wwy. To ceny, gdzie zawsze kupuję - www.mynetmoto.com są lepsze: 120/70x17 -96,60€ 180/55x17 -132€ plus chyba 20 eurosów przesyłka do 3 szt. opon kurierem. Płacę kartą lub paypalem, bez kombinacji, z fakturą itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszzory Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 plus chyba 20 eurosów przesyłka do 3 szt. opon kurierem. Płacę kartą lub paypalem, bez kombinacji, z fakturą itd. normalnie polska karta mozna płacic ?? jak wyglada sprawa paypal trzeba miec konto ?? Cytuj BIKEPICSdobreakumulatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ja płaciłem przez paypal, ale mam tam konto. Można również zapłacić przez paypal kartą kredytową nie mając tam konta. Możesz zapłacić przelwem, ale tu albo czas (zwykły tani przelew), albo koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ja płaciłem przez paypal, ale mam tam konto. Można również zapłacić przez paypal kartą kredytową nie mając tam konta. Możesz zapłacić przelwem, ale tu albo czas (zwykły tani przelew), albo koszty. to jest oferta dla tych co nie sa takimi swiatowcami ☺ to jest oferta dla tych co nie sa takimi swiatowcami ☺ notabene,do Warszawy przesylka to ok.8€ .odbior w czwartki na ul.Walicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi