dainesebiker Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 to i ja się pochwalę to moje Fz6 S2 poszukiwany i znaleziony :) http://www.bikepics.com/pictures/1970497/ http://www.bikepics.com/pictures/1970502/ pozdr Mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazgord Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Gratulacje kiedyś i ja pochwale sie podobnym zakupem i ta odzież dobrana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 śliczny. Gratki sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcik_dan Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 No no no kawał pięknej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellbound77 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Sprzęt konkret, podobnie jak mój fazer :buttrock: Wydech pewnie ładnie gada. Pzdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dainesebiker Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) No no no kawał pięknej maszyny ta maszyna na twoim avatarze, tez sie fajnie prezentuje :) Dzięki wszystkim za wpisy i komplementy, może będę mógł zaprezentować ja komuś na żywo :) pozdr Mac Edytowane 10 Maja 2010 przez dainesebiker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Chyba najładniejsze malowanie FZ 6 :wink: Gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 moto z salonu, ubrany jesteś jak z katalogu, powiedział bym że lans na 100% ale w cale bym nie płakał gdybym takie coś miał. :biggrin: gratki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dainesebiker Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 moto z salonu, ubrany jesteś jak z katalogu, powiedział bym że lans na 100% ale w cale bym nie płakał gdybym takie coś miał. :biggrin: gratki :clap: malowanie pikne to prawda, no nie - moto nie jest nowe, używane z 2007 roku, choć nie sprowadzane to prawda, wygląda jak salonowe a co do lansu :) pewnie że tak bo dainese forever :) , jak mam kupować tanie tandetne ciuchy to lepiej sprowadzić za podobną kasę coś dobrego z zagranicy ;) kupę kasy można zaoszczędzić :), a źródło jest dobre i pewne :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Pytanie z innej beczki: dobrze widzę masz Leo V. SBK Evolution II ? Jest z de'catem czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Pytanie z innej beczki: dobrze widzę masz Leo V. SBK Evolution II ? Jest z de'catem czy bez ? Witam faktycznie piękna maszyna, a co do ubranka to może kolega podzieli się tym pewnym zródłem? Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi