Piotrek Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam, Wczoraj otrzymałem paczkę z naklejkami. Jest tego około 500. Tłumaczyć o co chodzi chyba nie muszę. Jeśli chodzi o Opole, to najwygodniej moim zdaniem będzie jak podrzucę część naklejek do sklepów motocyklowych, bo one są czynne cały dzień i każdy będzie mógł sobie o dogodnej porze odebrać swoją porcję. Sklepy w których znajdą się naklejki: MotoGaraż na Ozimskiej Honda i Yamaha na Oleskiej Jeśli chodzi o Kluczbork naklejki będzie można odebrać u mnie, Olesnem zajmie się mc007. Naklejki mogę również przesłać pocztą, ale z uwagi na koszt takiej operacji i budżet studencki będę zmuszony z przykrością poprosić o zwrot pieniędzy za przesyłkę, co prawda nie są to wielkie kwoty, ale jeśli uzbiera się kilkanaście takich wysyłek to mój budżet studencki będzie odrobinę nadszarpnięty. Nie mam pojęcia ile może kosztować taka przesyłka, ale pewnie w okolicach 2 pln. W Kluczborku naklejki są do odbioru od teraz, proszę o kontakt na gg, tylko na wstępie proszę o napisanie od razu, że chodzi o naklejki, bo inaczej się nie odezwę :D Do Opola naklejki podrzucę w przyszłym tygodniu, najprawdopodobniej będzie to wtorek/środa, jak podrzucę, to napiszę, że tam dotarły. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Naklejki są do odbioru w MotoGarażu. Na oleską nie trafiły, bo było zamknięte jak przejeżdżałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Ja mam kilka!! Takie ładne żółte ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Sa jeszcze te nalepy???Chciałbym polepic na słuzbowe ciezarowki:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi