misiek_r1 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wrzucam,gdyz jednak troche ludzi przeglada to forum ZDJĘCIA SKRADZIONEGO TRANSALPA Witam Potrzebuję pomocy W nocy z dnia 3 na 4 maja w Radomsku skradziono motocykl Honda Transalp 600v rok prod. '93, nr rej. ERA 7C16 nr ramy HMPD065600056 przebieg ok. 53 kkm znaki szczególne: - gmole Givi - nówki - obok kranika paliwa logo Dakar (beduin i napisem Dakar) - nieoryginalny, "crossowy" tylny błotnik Ktokolwiek posiada jakiekolwiek informacje lub jest w stanie pomóc w odnalezieniu motocykla proszony jest o kontakt pod nr telefonu 510487214 ewentualnie z najbliższym posterunkiem policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Popraw link, bo nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Pozwoliłem sobie wrzucić na imgshacka, bo jest to łatwiejsze od tłumaczenia jak obejść zabezpieczenie. :) Zdjęcie TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_r1 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Dziekuje Panowie za zaangażowanie.Mogę oznajmić,że kolejny motocykl..... Sie znalazł!!!!!! Wczoraj dzwoni do mnie kumpel.Mówi,że jest u mechanika w Radomsku,i jakiś koleszka jezdzi po podwórku transalpem bez tablic.No się pyta mnie ,żeby wskoczył na internet i obczaił znaki szczególne tego skradzionego.Wiec mu mowie,że naklejka dakar,stelaz pod kufer,gmole i takie tam..Kumpel przyfilował moto ale nie byl pewien,czy to aby an pewno ten,bo koleś jeździł tym transalpem w sporej odległości i nie miał jak podejść.Po chwili koleszka wprowadził moto do garażu i go zbunkrował. No i znajomy zdecydował się zadzwonić do właściciela skradzionej maszyny i powiedzieć na czym sprawa stoi.Żeby wpadł,pod jakimś pretekstem ,że coś mu w aucie padło i przy okazji podejrzeć,czy to nie jego sprzęt.Choć sytuacja była cięzka,bo moto stało dosyć zbunkrowane.a wiadomo,że jak sie wpada na wizycie do mechanika to ciężko jest nagle zacząć łazić po posesji i zaglądać to tu to tam... Dostaje telefon godzinę później.. TO TEN!!!! okazało sie,że synek właściciela mechaniki pojazdowej sobie go przywłaszczył.Swoja drogą,koles-właściciel transalpa też trochę "głupi" Kupił go drugiego maja,nie chciało mu sie go schować na noc i zostawil pod blokiem od tak.... Tak czy inaczej fajnie,że kolejna ku**a została złapana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 No to gratki !!! :clap: Teraz upierdzielić rękę przy samym barku za to, że bierze nie swoje. Może to coś nauczy jego i jemu podobnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VituPL Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Bajka. Oby tak częściej. :) A jak go prawo nie upieprzy to połamać łapy bo inaczej się s*****el nie oduczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Całe szczęście że złodziej amator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andruu Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Dobrze że się znalazł, mojego nigdzie na razie nie widzieli, i nadal czekam na papiery z policji żeby ubiegać się o odszkodowanie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi