pypek9 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Te tłumiki są nierozbieralne, jedynie rozcięcie go da możliwość wyjęcia bebechów. Z resztą to nic nie da, bo z tego co się orientuję to masz taki sam tłumik. A co do dźwięku, to chyba cagiva miała dość głośny sygnał, więc w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Te tłumiki są nierozbieralne, jedynie rozcięcie go da możliwość wyjęcia bebechów. Z resztą to nic nie da, bo z tego co się orientuję to masz taki sam tłumik. A co do dźwięku, to chyba cagiva miała dość głośny sygnał, więc w czym problem? Ot mój błąd. We wszystkich tłumikach od crossówek które "cywilizowałem" była możliwość rozebrania albo na nitach albo śrubach.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) T. A co do dźwięku, to chyba cagiva miała dość głośny sygnał, więc w czym problem? głośny to jest, ale w ruchu ulicznym nie jest taki donośny, jak w samochodach ale czasem mi ktoś wyjedzie z bocznej drogi, jak mam pierszeństwo i trzeba go zje** w korku jak zrobię przygazwówke to zaraz zjeżdżają, ;) Edytowane 28 Maja 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi