Dariow Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja niestety chyba nie dam rady, mam zarezerwowany weekend motocyklowy :biggrin: 15-17 sierpnia, jedziemy w Bieszczady na 3 motory mam nadzieję że będzie pogoda i uda mi się wyciągnąć żonkę na ten wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Norwegia bardzo chętnie, daj jakieś namiary, trasę, termin, może uda mi się dopasować.Niestety ani jeden termin mi nie pasuje, 14 sierpnia wyjeżdżam na Ventce na mazury, później przejazd całym wybrzeżem i koniec sierpnia powrót przez zachodnią polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Young_80 ładna wycieczka rozumiem że spanie pod namiotami? A przy okazji pochwaliłbyś się swoim motorem przed ogółem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Kilka dni na jachcie i reszta pod namiotem.Postaram się dzisiaj wieczorem coś wrzucić.Wybiera się ktoś gdzieś na przejażdżkę w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Co do niedzieli to mogę się wypowiedzieć dopiero w sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 To pisz w sobotę wieczorem, wprawdzie jest zlot na Anabergu ale chyba wybiorę inne kierunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak można wkleić zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysio Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam potrzebuje pomocy ,szukam klocki na tył do mojej venturki nigdzie nie ma .Dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Mam pytanie związane z podnośnikiem do Ventury - dostępne są te http://www.sellnet.pl/viewProducts/28/405 standardowy rozmiar podpórek to 31 cm na 30 cm niestety do Ventury nie podejdzie miska olejowa przeszkadza. Znalazłem coś takiego - adapter http://www.kijiji.ca/v-view-image.html?adId=600103485&image=0&enableSearchNavigationFlag=true jest 7 zdjęc i myslę że trzeba będzie cos takiego zrobić - a może ktoś juz ogarnął ten temat ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam potrzebuje pomocy ,szukam klocki na tył do mojej venturki nigdzie nie ma .Dzięki za podpowiedzi http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=xvz+ebc++klocki&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=s0-default-0718 Sam wymieniałem ostatnio tył i brałem złote EBC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Koledzy wiecie może jakie mają być ciśnienia w amortyzatorach przednich i tylnym?A to moja Ventka, sorki za jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haytauer Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Venturka fajna + pryd od 0 do 0,5 bara tyl od 0 do 4 barowa tu masy link do serwisowki mozna pobrac free wszstko fajnie opisane i pokazane http://www.yamahaventure.nl/en/1999-Royal-Star-TF-Service-Manual.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dzięki, no i czekam na jakiś wspólny wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 mówiąc szczerze nie wiem po co Ci ten adapter ja mam podobny podnośnik o ile nie ten sam dołożyłem jedynie 2 sklejki tak aby motor się nie ślizgał a podpieram go o mocowanie przednich podestów i mocowanie stopki centralnej której jak mniema mało kto ma a takowa jestyoung sprzęt całkiem fajny no i rocznik bardzo przyzwoity ja obecnie jestem na wakacjach w Dusznikach a i ty natknąłem się na ventkę w Nysie i o dziwo na Będzińskich blachach ciekawe czy ten ktoś czyta to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam potrzebuje pomocy ,szukam klocki na tył do mojej venturki nigdzie nie ma .Dzięki za podpowiedziWitam kolegę. Ja kupiłem klocki na gorąco nie wiem nawet jakiej firmy jak mi się skończyły w Ełku jak leciałem na zlocik do Augustowa i spisują się super ale a sklepie Yamachy kupiłem oryginalne na tył trzeba podać nr Vin za 135zl i leżą jako zapas :) Pozdrawiam pozostałych kolegów na gwiazdach :) A tak apro po może kiedyś spotkamy się kolego na trasie bo nie mieszkamy od siebie zbyt daleko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi