Dariow Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 No to melduję się w domku i dziękuję wszystkim za spotkanie, wspólne kilometry i ognisko - trochę nie chciało się palić ale kiełbacha się upiekła :)Miło mi było poznać osoby z naszego forum a także tych których tu nie ma ale może kiedyś się zameldują. Jeszcze raz dziękuję i do następnego razu LwG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja w domu już byłem o 11 ale tylko zabrałem żonę i pomknęliśmy w Bieszczady do młodego. Teraz już wróciliśmy do domku i zabieram się za piwko. Dzięki za wspólną imprezę musimy to powtórzyć ale w większym gronie :) Wklejać Fotki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wto Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Wielkie dzięki kolego za info. Już myślałem że nikt mi nie odpowie. Kurcze byłem na urlopie motorkiem tak jak pisałem wcześniej. No i w Gdańsku też byłem. Żebym wiedział to bym załatwił temat może od ręki. Ale to nic do końca sezonu się jakoś pohula a potem wyślę im niech robią. Jeszcze raz wielkie dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.kul Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam koledzy, ja do chaty zjechalem ok północy z małymi niespodziankami w portfelu ubyły 2 stówki bo ktoś namalowal podwójną linie na prostej drodze :angry: , mam nadzieje koledzy, że niedługo sie spotkamy. W ten weekend jest zlocik w Prudniku więc jak nie macie co porabiać to wpadajcie. Dzięki za wspólną impreze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Adam to gdzieś ty jeździł tyle czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Venturowcy i Royalowcy ze śląska jeździcie coś czy wszyscy na urlopach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 o widzę że venturowców przybywa na śląsku, fajnie może jakiś wypad razem kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Za gorąco ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 faktycznie upał że szkoda gadać ale lepiej to niż deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 A tam godocie pierdoły fajnie było trzeba było ino jechać i jechać bo jak się staneło to ............Dzisiej traska Katowice-Cieszyn-Żilina-Martin-Rajcza-Bielsko-Katowice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) I ja po dwóch tygodniach urlopu w siodle wróciłem dziś szczęśliwie do domku. Dziękuję za miłe spotkanie w Świętokrzyskim, zdjęcia są tu: mercurius Co powiecie na tę imprezę :buttrock:http://www.oldtimers.net.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=187&Itemid=51 Edytowane 28 Lipca 2014 przez mercurius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_80 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Bardzo chętnie.A na jakieś dalsze wyjazdy się szykujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Do Norwegii, ale w przyszłym sezonie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Co powiecie na tę imprezę :buttrock:http://www.oldtimers.net.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=187&Itemid=51Mnie takie duże imprezy już nie rajcują wolę bardziej kameralne :) takie np jak ta nasza ostatnia Do Norwegii, ale w przyszłym sezonie :crossy:No a tam bym pojechał ale koszty narazie nie w moim zasięgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Mnie takie duże imprezy już nie rajcują wolę bardziej kameralne :) takie np jak ta nasza ostatnia Ok, to proponuję wspólny weekend 22-24 sierpnia. Rzucajcie propozycjami ewentualnych miejscówek, coś wypośrodkujemy i :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi