Skocz do zawartości

Yamaha Royal Venture, wątek użytkowników

maciejka 750
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No to melduję się w domku i dziękuję wszystkim za spotkanie, wspólne kilometry i ognisko - trochę nie chciało się palić ale kiełbacha się upiekła :)

Miło mi było poznać osoby z naszego forum a także tych których tu nie ma ale może kiedyś się zameldują. Jeszcze raz dziękuję i do następnego razu LwG :)

Ja w domu już byłem o 11 ale tylko zabrałem żonę i pomknęliśmy w Bieszczady do młodego. Teraz już wróciliśmy do domku i zabieram się za piwko.

Dzięki za wspólną imprezę musimy to powtórzyć ale w większym gronie :)

Wklejać Fotki!!!!

Wielkie dzięki kolego za info. Już myślałem że nikt mi nie odpowie. Kurcze byłem na urlopie motorkiem tak jak pisałem wcześniej. No i w Gdańsku też byłem. Żebym wiedział to bym załatwił temat może od ręki. Ale to nic do końca sezonu się jakoś pohula a potem wyślę im niech robią. Jeszcze raz wielkie dzięki za namiar.

Witam koledzy, ja do chaty zjechalem ok północy z małymi niespodziankami w portfelu ubyły 2 stówki bo ktoś namalowal podwójną linie na prostej drodze :angry: , mam nadzieje koledzy, że niedługo sie spotkamy. W ten weekend jest zlocik w Prudniku więc jak nie macie co porabiać to wpadajcie. Dzięki za wspólną impreze. Pozdrawiam.

I ja po dwóch tygodniach urlopu w siodle wróciłem dziś szczęśliwie do domku. Dziękuję za miłe spotkanie w Świętokrzyskim, zdjęcia są tu: mercurius

Co powiecie na tę imprezę :buttrock:

http://www.oldtimers.net.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=187&Itemid=51

Edytowane przez mercurius

Mnie takie duże imprezy już nie rajcują wolę bardziej kameralne :) takie np jak ta nasza ostatnia

Do Norwegii, ale w przyszłym sezonie :crossy:

No a tam bym pojechał ale koszty narazie nie w moim zasięgu

Mnie takie duże imprezy już nie rajcują wolę bardziej kameralne :) takie np jak ta nasza ostatnia

Ok, to proponuję wspólny weekend 22-24 sierpnia. Rzucajcie propozycjami ewentualnych miejscówek, coś wypośrodkujemy i :crossy: :crossy: :crossy: