slaczek Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 to ja proszę o dopiskę i jeden namiocik Slaczek może jakoś podkarpacie razem wyjedzie ? Próbuję złapać kontakt z fireman-em ale jego komóra jest wyłączona.Możemy się ugadać jak lubisz jeździć zakamarkami :) bo ja staram się unikać głównych dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Aktualna lista:1. olenka + Arcon 1 namiot2. Mesycz + MiSzczu 1 namiot3. Górall4. Leo5. Chindoos6. Mercurius + Dorota 1 namiot7. zychu48. JASIEK9. Japa10. MCY + MATI 11. jaceksv 12. Dyzio + Evi13. Dariow14. Johan15. Maniek1z + 116. slaczek 1 namiot17. MarQ 1 namiot18. ARCZI 998 1 namiot mercurius PSOd jutra do 18 lipca będę odcięty od świata (bez internetu i telefonu) Edytowane 10 Lipca 2014 przez mercurius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman11 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 mnie też dopisać bo przyjadę , wróciłem już do PL slaczek już jestem , zbieraj ekipei dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wto Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam szanowne grono. Pojeździłem troszkę na urlopie. Jelenia Góra-Bory tucholskie-Gdynia -Tczew-Kwidzyn-Jelenia Góra.Wruciłem po 2 dniach wyjazd na Polską Daytonę czyli Łagów lubuski. Cały czas z plecaczkiem na tylnym siedzeniu. Zaczołem odczuwać dobijanie zawieszenia na większych nierównościach. Schylam się i patrzę. Centralny amor ma wyciek oleju (poduszka olejowa). I tu moje pytanko. Czy ktoś z kolegów miał taką przypadłość i czy wiadomo gdzie można zregenerować taki amorek. W jeleniej Górze był gość co takie żeczy robił ale mu się zmarło. Proszę o jakieś info. Ps. Przy okazji pozdrawiam kolegę który mnie mijał białą Venturka na rej. DB widziałem jego motocykl na zlocie. Właściciela nie. pewnie gdzieś piwko popijał w knajpce pod Lipami. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dość zacne grono się zbiera szkoda tylko że od nas tak daleko bo też byśmy podskoczyli z plecaczkiem na taki zlocik miłośników Venturek :(Aktualna lista:1. olenka + Arcon 1 namiot2. Mesycz + MiSzczu 1 namiot3. Górall4. Leo5. Chindoos6. Mercurius + Dorota 1 namiot7. zychu48. JASIEK9. Japa10. MCY + MATI 11. jaceksv 12. Dyzio + Evi13. Dariow14. Johan15. Maniek1z + 116. slaczek 1 namiot17. MarQ 1 namiot18. ARCZI 998 1 namiot mercurius PSOd jutra do 18 lipca będę odcięty od świata (bez internetu i telefonu)Witam :) Szkoda że tak daleko mieszkamy od miejsca zlociku bo z przyjemnością byśmy wyskoczyli z plecaczkiem na tak zacną imprezkę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Bodi a tam tylko z 400km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mamy już jakiś plan działania na spocik? Kiedy zamierzacie dotrzeć na miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 My niestety chyba nie damy rady przyjechać ;( Jeszcze walczymy, ale widzę, że są marne szanse. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) My z Mańkiem wyjeżdżamy chyba około 7.00 więc na spokojnie będziemy na 10.00 na campingu zapomniałem dodać że będziemy w sobotę o 10.00 :) Edytowane 17 Lipca 2014 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Ja w piątek pracuję więc wyruszę gdzies koło 16-17. Biorąc poprawkę na piątek też może mi zejść 2-3 godziny jazdy mimo ,że to tylko 120 km. Edytowane 16 Lipca 2014 przez slaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) No to jeszcze raz krótkie info na temat wyjazdu w Świętokrzyskie.Ja czyli Dariow i Maniek wyjeżdżamy rano w sobote i planujemy być gdzies na 10.00 na ośrodku. W związku z tym że nie chce nam się wozić namiotów, śpiworów itp. udało nam się zarezerwować domek kempingowy typu "holender" :) na tymże ośrodku. Według opisu Pani z ośrodka jest w tym domku jedno łóżko które można rozłożyć i dwa łóżka pojedyncze, WC i prysznic. Maniek z synem zadeklarował że prześpi się na rozkładanym :biggrin:, ja rezerwuje jedno pojedyncze więc jest jedno wolne miejsce. Jeżeli ktoś by był chętny na tą jedna noc pod dach to zapraszamy, koszt 47,50 :) Pytanko do Mercurius bo on jest głównym wodzirejem tego spotkania jakie macie plany na sobotę, chodzi o to żebyśmy dotarli zanim wy gdzies wyjedziecie Edytowane 17 Lipca 2014 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dariow fajnie opisane ja mam jeszcze pytanko dotyczące latania w sobotę czy coś planujemy po naszym przyjęździe z Dariowem coś do zwiedzania czy też siedzimu na dupie i sie moczymy no i pytanko na wieczór jakiś gril i piwko? Jeżeli jest tam jakies iejsce przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercurius Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Pytanko do Mercurius bo on jest głównym wodzirejem tego spotkania jakie macie plany na sobotę, chodzi o to żebyśmy dotarli zanim wy gdzies wyjedziecieNie wiem jak sytuacja będzie się rozwijać, dlatego zostawiam kontakt do siebie: 794949494 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Mercurius ja jestem na motorze podłączony pod zestaw głośnomówiacy więc jak by się coś działo rano wsobotę to dzwoń Telefon w moim profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Info dla WTO kolego ja miałem ten sam problem i niestety jest bardzo ciężko z regeneracją amora centralnego, niestety firmy regenerujące amory po usłyszeniu jaki to amor od razu rezygnowali z wykonania usługi. Jedynie firma z Gdańska dokonuje tych cudów za ok. 500 zł z dwuletnią gwarancją. Po zamontowaniu osobiście jestem zadowolony. Z tego co mi wiadomo wiele Venturek tam regenerowało i są zadowoleni. Jeżeli zaryzykujesz zakup nowego to szykuj sporo gotówki i musisz się uzbroić w cierpliwość. Dane firmy http://www.nagengast.pl/regeneracja-amortyzatorow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi