Nareszcie Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Pasym leży pomiędzy Szczytnem a Olsztynem, nad jeziorem Kalwa :icon_biggrin: z Warszawy będzie jakieś 200km E, to luz. W piątek wyjadę, to akurat na sobotę dotrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 http://allegro.pl/item1047341729_gliniany_...z_dd_pasym.html zapraszam do licytacji każda rzecz jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 i ucichło ... ja jadę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Postaram sie wziac czynny udzial. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ogłoszenie parafialne, jeśli komuś zimno będzie pod namiotem podaje numer do agroturystyki. położona jest 120 metrów od domu dziecka. doba- 50 zł telefon 896 212 091 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ktos planuje zostać na noc? Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 o tak impreza jest dwu dniowa w niedzielę gry i zabawy, a o 13 fura pizzy na obiad i potem do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 potrzebne osoby grające na gitarach, pilna prośba bo nasi gitarzyści się wykruszyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Bartek... bierzesz gitarę?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Dzieki wszystkim za swietny weekend :) "Szacun" dla organizatorek! Kawał dobrej roboty :bigrazz: Pozdrowienia! :crossy: Bartek PS: Dobrze ze sobotnie "przygody" na trasie tylko tak sie skonczyly! uff.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazel Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Howk Pozdrawiam wszystkich których spotkałem i poznałem w sobotni, późny wieczór w lokalu ( a raczej przed). Kawał świetniej roboty, szkoda, że ja odpowiednio wcześnie nie ogarnąłem tematu, bo bym dołączył pełną gębą... Jako miejscowy zapraszam ponownie ;) P.S. Przepraszam jeszcze raz pewną osobę za "plecaczek" ;] Pozdrawiam Tomasz K. Edytowane 13 Czerwca 2010 przez zazel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 dzieki wszystkim za tak liczne przybycie doliczyłam się około 40 motocykli w sobotę. tylu świetnych ludzi w jednym miejscu, dzieki za podejście do dzieci widziałam jak do was lgneły. mam nadzieję do zobaczenia nie tylko na akcjach. wielkie dzięki i mocno ściskam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojak Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Podpisuję się pod podziękowaniami - kawał świetnej roboty. Zdjęcia już sukcesywnie pojawiają się na stronie akcji - gdyby ktoś chciał się podzielić swoimi - link do galerii do mnie - zamieszczę na stronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekGIXXER Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 było naprawdę suuuper :clap: tak niewiele potrzeba by sprawić aż tyle radości dzieciaki super, atmosfera super... az miło i jakie zaangażowanie ze strony wszystkich :buttrock: więcej takich akcji... dla nas to nic trudnego a dla dzieci bezcenne chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi