Dariusz Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Czesc wszystkim forumowiczom :clap: Nareszcie naprawiłem dozownik!! wymieniłem w srodku pompke ssącomi działa!!!Nie ma jak to podjechac na stacje i zatankować czystej a nie miszanki :lol: Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 :clap: :smile2: no widzisz i po problemie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No spoko ze go naprawiles. Ale tak na przyszlosc nie zakladaj nowego tematu, tylko mozesz napisac to w tym wczesniejszym "dozownik mi nie podaje w DT" czy jakos tak. Bo troche sie syf na forum zrobi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 A ja zawsze dozowniki odlanczałem. Niby to wygodne ale często sie zapychają albo psuja (kolega własnie dał przykład), a olej w benzynie musi być. Wole sam wymieszać i mieć pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dużo było roboty ? Tą pompke to wymieniales czy cos się z nią tylko stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Gratuluje, nie ma to jak samemu coś naprawić tak aby działało :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Czesc wszystkim forumowiczom :clap: Nareszcie naprawiłem dozownik!! wymieniłem w srodku pompke ssącomi działa!!!Nie ma jak to podjechac na stacje i zatankować czystej a nie miszanki :lol: Pozdrawiam!!! Sam byś nic nie zrobił bo ktoś Ci powiedział że trzeba go odpowietrzyć. Hehe :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Najważniejsze jest to że zrobił to sam i działa :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dóżo nie było przy nim roboty ale zawsze tżeba pogłówkować nad taką małą rzreczą :clap: No troche pomugł mi kumpel przyznaje :lol: Ale chodzi i sie ciesze!Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi