grucha87 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam co moze być przyczyną szumiacego sprzegła w yz426 po wciśnięciu klamki? na luzie cicho chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondodajny Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Też tak miałem w poprzednim motocyklu jak wciskałem sprzęgło. Ale nie robiłem tego. Jeżeli na wciśniętym to mogą to być łożyska na skrzyni biegów lub coś z wałem korbowym w okolicach wałka sprzęgłowego choć wątpię. Może po prostu już taka charakterystyka tego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Charakterystyka silnika! Nie! Wczesniej tego nie było jest to taki dźwięk jakby tarczy chodziły na sucho i tak szumi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 a lozysko na wycisku sprzegla sprawdzone?? bo mozliwe ze sie konczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 yamaha yz426 z tego co pamietam to tam niema łozyska na koszu sprzegłowym tylko tulajka ale moge sie mylić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Nie znam tego moto ale to malo prawdopodobne zeby kosz sprzeglowy byl osadzony na tulei. Poza tym koledze chodzilo o lozysko w plycie wyciskowej sprzegla, a nie pod koszem sprzegla. Oba moga szumiec przy jakims zuzyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi