PAJDOR Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Myślałem że droższa impreza ale fajnie ze się udało - gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 pogratulować kolejnemu koledze z C :D ja juz zaczynam E bo wcześniej sens byl zrobic tylko C bo i tak bym nie pracował bo u mnie sa same auta 25T DMC Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 pogratulować kolejnemu koledze z C :D ja juz zaczynam E bo wcześniej sens byl zrobic tylko C bo i tak bym nie pracował bo u mnie sa same auta 25T DMC Czy Ty nie masz problemów ze znalezieniem pracy jako kierowca kat. C w młodym wieku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) nie szukam na te male auta, do 21 zostało mi 2 miesiące akurat zrobie c+e i będę mógł juz jeździć normalnym sprzętem. Dotychczas jeździłem sporadycznie sama wywrotka w najbliższej okolicy p.s jezeli masz na mysli charakter pracy to jest to praca w firmie taty wiec sam wiesz:) Edytowane 18 Maja 2010 przez Katsumoto Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kko Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Też zrobiłem wszystkie kategorie (poza wozem drabiniastym :icon_mrgreen: ), chociaż na razie mi się nie przydają w pracy, ale awaryjnie w razie W są... Musiałem sprzedać mojego pierwszego moto -Transalpa- żeby zrobić C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 nie szukam na te male auta, do 21 zostało mi 2 miesiące akurat zrobie c+e i będę mógł juz jeździć normalnym sprzętem. Dotychczas jeździłem sporadycznie sama wywrotka w najbliższej okolicy p.s jezeli masz na mysli charakter pracy to jest to praca w firmie taty wiec sam wiesz:) Wiem wiem, układy układziki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi