Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Poczwar to Ty normalnie będziesz kozaczył nam swoją bryką, wiesz jak podprowadzisz niezłego peksa to może jakieś fajne panny wyrwiesz :!: kto wie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 No Poczwarku! Widze ze bedziesz jednak z nami :mrgreen: Juz zaczynaj zwieracze cwiczyc! A jak cos to PGR Cie na wyntla wezmie i damy rade! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 na jakiego wyntla ja juz sobie autosana '79 na glownym we wroclawiu upatrzylem a panien wyrywal nie bede - bo sie szramer dowie to tu po atlantyku przybiegnie, zazdrosnik stary :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 autosan '79 powiadasz no to na takie cos nie wyrwiesz żadnej przed sześćdziesiątką, ale jak sobie chcesz, widze, że dobry z Ciebie chłopak, wierny..... Szramerciowi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 szescdziesiatka :?: :!: :?: :!: :?: holly bo Ty tego cacka nie widzialas - alufelgi, cimne szyby, zestaw qwadrofoniczny, klima - a silnik po autosan tuning sport extreme........ nie ma lekko :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 no to moze i ja się skusze na taką bryke, ten autosan tuning mnie rozbroił :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 a prawko na busa masz :?: bo jak ni, to nie dam karniaka najwyzej na tylnej kanapie moge przewiezc...... :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 kurcze, dobre i na tylnej, jak się nie ma co się lubi to się kocha swoją żone :) no ale niech będzie ide na to P.S. Jak się spijesz to Ci podciągne busika i Rzyki moje, witaj przygodo :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 ja sie spije :?: :?: :?: :?: a skad niby tam by sie mialo tyle piwa wziac....... a poza tym, juz kupilem 2 kg klodke i na lancuchu na drzwiach zaloze - jak jas fasola, to nikt nie ruszy :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 wiesz że mi serce łamiesz :?: jak ja juz oczami wyobraźni widziałam siebie w tym pięknym autosanie, się tak rozmarzyłam o wycieczkach krajoznawczych, o pasażerach z wiejskich przystanków pekaesowych, ehh ja w roli kierowcy a Ty mi takie coś robisz :cry: żyć mi się odechciało :cry: gud baj niedoszla przygodo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Nowa lista!Lista cd... Lista osob, ktorzy zaszczyca swoja osoba spotkanie forumowe w Rzykach Praciakach: 1. Redwater + 2 osoby (Anula pozdrawiam! Musisz koniecznie byc!) 2. Pipcyk 3. Goffa 4. PGR 5. Cotlet 6. Darek 7. Delfi 8. Vit 9. Amazonka 10. WMax plus Kasia (koniecznie!) 11. Krasnal (obecność obowiązkowa, nia ma to tamto! ) 12. Holly (j/w ) 13. Broda (j/w ) +Milka14. QuadMan 15. Mimo + Beata + jego paczka tzn x216. Askot (bedziesz?) 17. Groopa z WG: tzn Piekny + Dominik (beda czy nie? PGR sie popytaj, please ) 18. Ganczar 19. Poczwar (jedzie nasz hardcorowiec? ) 20. Black Jack przez nas zwanyJacusiem (jedziesz Jacus??) 21. MarianKa.22. _Paweł_ (jak sie upora z kasa?? :mrgreen: )Razem: jakies 30 osób. Kurde chyba trzeba bedzie wziac czwarty domek :D Prosze o potwierdzenie. No lista sie rozrosła. I mam nadzieje, ze nikt sie nie wykruszy, bo jak nie to Pocziego biore i bede egzekwowac przyjazd osobiscie :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Goffa, jaki tam pogromnca? Bedziesz teraz wypominać? Nie wiem w jakiej bende sytucaji finansowej, bo planuje w moto wymienić:- przednią opone- zestaw napedowy- olej +filtr oleju- moze amortyzator- klocki hamolcoweczyli od groma kasy i nie wiem czy bedzie mnie wtedy stać na ten wyjazd, ale jeśli bedzie po tych naprawach nadal hajs to z rozkoszą pojade :D Hehehe, bron boze nie wypominam :D Wpadaj oczywiscie! Kazdy mile widziany, szczególnie rzeznik :mrgreen: Zycze aby Ci tego hajsu starczyło. :) Wypijemy browca pokoju :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 wiesz że mi serce łamiesz :?: że niby ja? no nic się nie łam. w ramach drugiego dnia, czyli goorka treffen, oprócz zwiedzania browaru przewidujemy krótkie przejażdżki wspomnianym autosanem...... połączone z crashtestem busa na przystankach wiejskich :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milka Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 nieeeeeeeeeeee no może będzie MIŁKA :D :) :DMIŁKA ???? Ja ci kurna DAM :evil2: Ot, znalazł siem :D 13. Broda (j/w ) +MilkaNooo jak widzę to i parę mi już znaleźli :) Nie ma totamto, sama se wybiere na miejscu - kto będzie pięknijszy ten mój :lol: Może Poczwarka ??? Ten tjuningbus zaczyna mi siem podobać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 19. Poczwar (jedzie nasz hardcorowiec? ) no Goffa - pytasz, czy stwierdzasz :?: :?: mnie by zabrakło na zjeb's party :?: a kto by pgrkowi kołysankę zaśpiewał :mrgreen: przeca on na plecak bierze Cotleta, a ten mu nie zaśpiewa, bo wszyscy go będą testowac.....co najwyżej będzie mógł mu coś wystękać :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi