Skocz do zawartości

Marzenie

kasia28
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee.... Koncepcja z jazdą testową niby spoko, ale czemu mam wrażenie, że żaden salon motocyklowy nie odda motocykla w ręce młodego człowieka, którego doświadczenie na motocyklu ogranicza się do jazd na kursie?

Nie wiem też czy Juri wytrzyma to psychicznie ;)

Edytowane przez Aśka

Niektóre salony w przypadku jazdy testowej wymagają zabezpieczenia(kaucji) bodajże 1000zł,oczywiście do zwrotu ;)Swojego czasu jakiś chłopak w "Karawanie Suzuki"rozpiździł nowego Gixxa 750 właśnie na jeździe testowej :D

W Suzuki z tego co pamiętam nie wymagają kaucji,tak samo jest było w Liberatorze.Nie wiem jak to wygląda w Honda Plaza oraz Liberty Motors i Yamaha POLand Position ;)

P.S

W Suzuki jedyne czego wymagali to ciuchy motocyklowe(przynajmniej kask,kurtka) oraz

Wymagane dokumenty do odbycia jazdy testowej:

1. prawo jazdy kat. A,

2. dowód osobisty.

P.S 2

W Liberatorze wymagania są takie :

UWAGA! Wymagane dokumenty do odbycia jazdy testowej: 1. prawo jazdy kat.A; 2. dowód osobisty; 3. karta kredytowa.

Motocykle są ubezpieczone ;)

Edytowane przez Pozytywnie Zakrecony Wariat

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Byłem na jesieni w Polandposition i musiałem zostawić 1000 zł w kasie. Ale ogólnie jeśli widzą że ktoś poważnie podchodzi do tematu to nie ma problemu z jazdą testową. Nawet paliwa nie kontrolowali (na słowo)

ale i tak im wlałem więcej niż wyjeździłem... Ale polecam...

NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE