Aśka Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Eeee.... Koncepcja z jazdą testową niby spoko, ale czemu mam wrażenie, że żaden salon motocyklowy nie odda motocykla w ręce młodego człowieka, którego doświadczenie na motocyklu ogranicza się do jazd na kursie? Nie wiem też czy Juri wytrzyma to psychicznie ;) Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Niektóre salony w przypadku jazdy testowej wymagają zabezpieczenia(kaucji) bodajże 1000zł,oczywiście do zwrotu ;)Swojego czasu jakiś chłopak w "Karawanie Suzuki"rozpiździł nowego Gixxa 750 właśnie na jeździe testowej :D W Suzuki z tego co pamiętam nie wymagają kaucji,tak samo jest było w Liberatorze.Nie wiem jak to wygląda w Honda Plaza oraz Liberty Motors i Yamaha POLand Position ;) P.S W Suzuki jedyne czego wymagali to ciuchy motocyklowe(przynajmniej kask,kurtka) oraz Wymagane dokumenty do odbycia jazdy testowej: 1. prawo jazdy kat. A, 2. dowód osobisty. P.S 2 W Liberatorze wymagania są takie : UWAGA! Wymagane dokumenty do odbycia jazdy testowej: 1. prawo jazdy kat.A; 2. dowód osobisty; 3. karta kredytowa. Motocykle są ubezpieczone ;) Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie wiem też czy Juri wytrzyma to psychicznie ;) Jak w zastaw wezmie Kasie to pewnie wytrzyma :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Byłem na jesieni w Polandposition i musiałem zostawić 1000 zł w kasie. Ale ogólnie jeśli widzą że ktoś poważnie podchodzi do tematu to nie ma problemu z jazdą testową. Nawet paliwa nie kontrolowali (na słowo) ale i tak im wlałem więcej niż wyjeździłem... Ale polecam... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi