Dr.Artur Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 fajnie z prawego pasa w lewy zjazd ja pierniczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_w Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) Wydaje mi się, że będąc bliżej widział więcej, niż jest na filmie, bo dym mu nie zasłaniał. Przyhamował, ocenił sytuację i przejechał. podzielam twoje zdanie :clap: . tu nie ma żadne czary mary, "będąc bliżej widział więcej". Edytowane 18 Maja 2010 przez jacek_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Zimna krew? czy nie zdążył zareagować i przejechał bezwładem...? Przecież widać było, że hamował..nawet tylne koło zrobiło lekki zygzak ... złego licho nie bierze :icon_twisted: Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 prze fyx :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3Bw9UKN1ik4&feature=fvw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jak dla mnie nie było żadnego wypadku - ustawiony filmik. Widać to po liczniku i przyspieszonym tempie filmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 koleś może mówić o dużym szczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jak dla mnie nie było żadnego wypadku - ustawiony filmik. Widać to po liczniku i przyspieszonym tempie filmu... ...to licznik w 1000rr dane z gps-u zbiera? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ok, może licznik temu nie dowodzi. Nie wiem z czego RR czyta prędkość (w moim padle z przedniego koła) a z filmu można wywnioskować, że zablokował tył. Poza tym widzisz tam gdzieś wypadek nie licząc opisu filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ok, może licznik temu nie dowodzi. Nie wiem z czego RR czyta prędkość (w moim padle z przedniego koła) a z filmu można wywnioskować, że zablokował tył. Poza tym widzisz tam gdzieś wypadek nie licząc opisu filmu? to musi koniecznie być finał z CRASCH-em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Oczywiście, żądam krwi ;) W tytule filmu jest "wypadek", w filmie go nie ma. Albo gość szuka taniej sensacji w necie albo nie zna definicji tego słowa. Nie czepiaj się bo robisz off top ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamer112 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ja też sądzę że w tym filmiku na autostradzie gość wszystko widział a ten gość co się wpakowuje w to auto co skręca w prawo to rzeczywiście to dziwnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 moze było http://www.youtube.com/watch?v=7JpoS5OUGdI&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 moze było http://www.youtube.com/watch?v=7JpoS5OUGdI&feature=related nie, nie było :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 moze było http://www.youtube.com/watch?v=7JpoS5OUGdI&feature=related Głupota ludzka nie zna granic, z tego co widzę to koleś na moto w ogóle nie upewnił się, czy może zmienić pas ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi