Barnolek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam ! Mam problem z motorem derbi fenix , a glownie z elektryka. Jak dodaje gazu to swiatlo zamiast mocniej swiecic przygasa kontrolka np. od dlugiego swiatla tak samo oraz podswietlenie , inaczej mowiac zamiast mocniej wszystko swiecic to przygasa. Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Regulator do wymiany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpszak Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 regulator jesli tylko :) a jak nie to hehe cały system xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Tam jeszcze raczej nie aż tak bardzo rozwiniętej elektroniki, że by miało sie coś jeszcze popsuć, ew jakieś przepalone/przetarte kable, zaśniedziałe styki. Ale to nie ma nic do problemu, który opisuje autor. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Miernik w reke, podpinasz i sprawdzasz ladowanie na pracujacym silniku. W serwisowce powinienes miec zakres ladowania. Przewaznie jest to 13-14,5v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 na moje to regulator napiecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnolek Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 To jednak regulator. Dzięki za pomoc ! Mam jeszcze jeden problem. Otóż spaliła mi sie żarówka h6 która była blue vision... http://www.jan-mar.pl/product_info.php?products_id=604 taka tylko niebieska i nie moge znalezc nigdzie h6 blue wiec czy wie ktos moze gdzie dostac lub jaka inna by pasowala? na miejsce tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi