murgal Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 YUBY, no właśnie i z tym mam problem :/ U mnie nie ma nigdzie sklepu gdzie mógłbym przymierzyć... Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Murgal, to zwróć uwagę również na szerokość żółwia w górnej jego części. Mi na przykład bardzo przeszkadzało to, że żółw zachodził mi na łopatki. Było mi bardzo niewygodnie. Ale w końcu kupiłam właśnie Bionica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 W bardzo łatwy sposób mierzy sie długość jaka powinien mieć żółw.Najlepiej aby to ktoś mierzył by się nie trzeba było skręcać do tego itp.Należy stanąć z lekko pochylona głową i mirzy się długość od kosci ogonowej do tego najbardziej wystającego kręgu na karku. Ta długość jest wykładnikiem dobioru rozmiaru. Ja tak Dainese Vawe kupowałem. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zwroc uwage ze ten Bionic to wersja bez szelek-czyli pod kombi jednoczesciowe, ale nie pod kurtke! Poszukaj wersji z szelkami-mam taka i spisuje sie ok. Choc podobno po czasie rzepy nie trzymaja. U mnie po dwoch (slabych) sezonach jest ok. Pamiętaj że jak będzie za długi, to jak usiądziesz na moto, żółw się podniesie i nie będziesz mógł odchylić głowy do tyłu podczas jazdy. Szerokość ma także znaczenie.Dokladnie-juz lepiej kupic za malego zolwia niz za duzego. Mialem kiedys Utike XXL i mnie uwierala w kark podczas jazdy. No ale dwie gleby przyjela ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Panowie, nie szalejmy z tym knoxem :icon_mrgreen: Mam jakieś 300-350zł na ten cel, i sam już nie wiem co wybrać... Co sądzicie? http://sklep.scigacz.pl/zolw-sixsixone-back-guard-p-6292.html?cPath=36_254 Edytowane 4 Grudnia 2011 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolega_PL Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zwroc uwage ze ten Bionic to wersja bez szelek-czyli pod kombi jednoczesciowe, ale nie pod kurtke! Poszukaj wersji z szelkami-mam taka i spisuje sie ok. Choc podobno po czasie rzepy nie trzymaja. U mnie po dwoch (slabych) sezonach jest ok. Ja również moge polecić bionica. Świetnie dopasowany, w ogóle go nie czuć na plecach. Wygląda solidnie, można go bardzo dobrze dopasować. Lekki i po sezonie wygląda jak nowy (a trzeba zaznaczyć, że mój jest biały;) ). Tani nie jest, ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi