adonayd199 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 WITAM!! CHCIALBYM SOBIE ZALOZYC TYLNA ZEBATKE Z JAWY 55Z DO WSK. I MAM PROBLEM BO NIEPASUJE MI LANCUCH OD WSK NA TYLNA A OD JAWY NA PRZEDNIA ZEBATKE... WIDZIALEM DUZO TAKICH PRZEROBEK WIEC WIEM ZE SIE DA COS DOBRAC. I TU MOJE PYTANIE Z CZEGO BY PASOWAL, LUB JAKIES JEGO WYMIARY?? Z GORY DZIKEUJE I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_NB Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Troche to dziwne, bo jak kupujesz łańcuch na wsk to pasuje on niby też do jawy, mz i shl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Możesz nie pisać dużymi literami.Nikt tu nie jest ślepy. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adonayd199 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 JA JESTEM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zębadka 55 zębów do wsk 125... :banghead: wejź się rozpędz i walnij baranka w ściane... to będzie najleprze rozwiązanie... Tą wsk w ogóle nie pójdzie jeździć, prędkość max wyniesie ok 40-50km\h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adonayd199 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 MI NIE ZALEZY NA PREDKOSCI TYLKO NA MOCY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi