wasi11 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam, chciałbym sie dowiedziec co sadzicie o sprzecie probikera?? mianowicie chodzi mi o rękawice Probiker PR-4 i buty Probiker Traveller. Moze ktos posiada te żeczy. dzieki z góry za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 NA temat tych butów znajdziesz co nieco w archiwum, poszperaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasi11 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 NA temat tych butów znajdziesz co nieco w archiwum, poszperaj ;) no fakt cos znalazłem o butakch, mimo to jesli ktos miałby cos do napisania to bardzo prosze, liczy sie kazda opinia, a na temat rekawiczek ktos cos wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Buty ok, tylko że starczą Ci na sezon.. ale za tą cene chyba warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Buty ok, tylko że starczą Ci na sezon.. ale za tą cene chyba warto Jeśli je miałeś to nie wiem co w nich robiłeś, ze starczyły Ci na sezon. Mam już 4 sezon i miały ze mną wypadek i ochroniły moją lewą stopę jak należy.Plecak też jest zadowolony z butów bo ma takie same. Nadal mają się świetnie, tylko powierzchnia trochę zadrapana. Troszczę się o nie pastując je i sprawują się. Wygodne, usztywniają co trzeba.Jeśli chodzi o deszcz.Jak zapastowane to trochę wytrzymają.Słabym punktem jest membrana na zgięciu bo puści wode najszybciej. Znakomita jakość do ceny. Mam tez kaski i nie narzekam. Rękawic nie mam więc nie podpowiem. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zwłaszcza, że kosztują 187 zł te buty, więc prawie nic ;) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi