kszyhoo Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam! Czy orientuje się ktoś czy piasty z Husqvarny (nie jestem w stanie określić dokładnego rocznika - zapewne powyżej 2000) będą pasowały do KTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdoch2 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam! Czy orientuje się ktoś czy piasty z Husqvarny (nie jestem w stanie określić dokładnego rocznika - zapewne powyżej 2000) będą pasowały do KTM? Husaberg ma te same koła ( 2 wersje z przodu - przed i po 2004- 2 rozmiary osi), huska- pierwsze słyszę ale moze i to ktoś potwierdzi. Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez murdoch2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam! Czy orientuje się ktoś czy piasty z Husqvarny (nie jestem w stanie określić dokładnego rocznika - zapewne powyżej 2000) będą pasowały do KTM? A który rocznik? bo jak co to mogę się przyjrzeć Husce koleśia rocznik 2001 i porównać. Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi