SIPEK1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Panowie dzis pojawil sie dziwny problem, otoz smigalem dzis i generalnie bylo oki moto szlo bez problemu wkrecalo sie idealnie, jednak problem pojawil sie gdy wjechalem na boczne dogi bylo oki dopoki jechalm an siedząco w momencie gdy wstalem na nozki i jechalem an stojaco moto tracil moc, spadaly obroty do minimum i musialem wkrecac gaz na maksa gdzie moto wtedy reagowal. Wrocilem i spardzilem to jeszcze raz wrzucliem 2 bieg jechalem 20-30 na godz na siedzaco i oki w momencie jak podnioslem tylek moto gasl. Kilka tygodni temu mialem regulowany gaznik ale od tego czasu przejechalem juz z 500km, wiem ze mam juz linki gazu na wykonczeniu czy to właśnie jest przyczyna tej sytuacji bede wdzieczny za wskazowki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mi od razu przeszło przez myśl okablowanie pod siedzeniem i w ogóle wszystko co tam masz. Sprawdź to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 pod tyłkiem masz moduł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIPEK1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 sugerujecie ze cos nie laczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to chyba logiczne że jak siadasz to jedzie a po wstaniu dostaje muła :icon_rolleyes: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A może poprostu jak wstajesz to naciskasz prawą nogą na hamulec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Bzdury, mialem to samo, a jak sie przestraszyłem :D Po prostu jak wstajesz to zachaczasz nogą o stopkę, tam jest czunik, stopka się uchyla i odcina zapłon i różne rzeczy się dzieją ja ten czujnik wywaliłem i długa ;] a jak nie to to nie wiem :D Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIPEK1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Bzdury, mialem to samo, a jak sie przestraszyłem Po prostu jak wstajesz to zachaczasz nogą o stopkę, tam jest czunik, stopka się uchyla i odcina zapłon i różne rzeczy się dzieją ja ten czujnik wywaliłem i długa ;] a jak nie to to nie wiem wielkie dzieki , duze prawdopodobienstwo ze tak wlasnie jest dzis pierwszy raz w tym sezonie jezdzilem w konkretnych butach (cross) a poprzednie wyloty raczej w zwyklych, jutro sprawdze!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 pierwszy raz w tym sezonie jezdzilem w konkretnych butach (cross) Dobra, to na pewno to :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi