medyk88 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 spoko, ja też będę się zawijał do domu po mszy gdzie i o której startujesz?? na dobry obiadek to i ja chętnie się zatrzymam będę tam jechał pierwszy raz więc pytam co i jak.. wyruszam z Włoch potem, Janki i po trasie jak strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winnik200 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 'medyk88' dziś wróciłem do kraju i jeśli zdąrze ogarnąć moto to chęnie po trasie [na wysokośći skiernieic ] bym się dołaczył :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 wyruszam z Włoch potem, Janki i po trasie jak strzała Tez lecę podaj szczegóły o której z Janek wylot? I czy standardowo pod MC czy inna propozycj! :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prafal Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Medyk Pytałeś skad lecę - z Brwinowa. Tak więc Włochy to raczej niedaleko. Mógłybym dołączyć gdzieś koło Nadarzyna. Pozdro prafal Szczerze mówiąc to nie wiem jaka przelotowa ale jadę w granicach 80-100/h Właśnie zerknąłem na charakterystykę jamaszki R6 - to ja chyba odpadam ze swoim kruzerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenad Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam ...można poprosić o jakieś namiary kiedy o której i skąd startujecie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam ...można poprosić o jakieś namiary kiedy o której i skąd startujecie...? Jeżli o mnie chodzi to ja bendę leciał przez Janki i zatrzymam się pod MC ok 6.45 -o 7 startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Cytat z innego forum: Firestarter: jak ktos z wawy chce jutro leciec tzn w sobote to zbieramy się z rajdem katyńskim czyli organizatorami rozpoczęcia o godz 12 na pierwszej stacji benzynowej za centrum handlowym Janki po prawej stronie,można dołączyc Prędkośc podróżna to ok 110-120km/h Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenad Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wielkie dzięki...jak dożyje to jade razem z całą ekipą..do jutra..pozdr;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Medyk Pytałeś skad lecę - z Brwinowa. Tak więc Włochy to raczej niedaleko. Mógłybym dołączyć gdzieś koło Nadarzyna. Pozdro prafal Szczerze mówiąc to nie wiem jaka przelotowa ale jadę w granicach 80-100/h Właśnie zerknąłem na charakterystykę jamaszki R6 - to ja chyba odpadam ze swoim kruzerem 80-100 - troszkę mało, czym lecisz?? co do mnie to ok 8:15 wyruszam z Włoch zatem bede w jankach ok 8:30 zajade na pierwszą stację za CH Janki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregu17 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 80-100 - troszkę mało, czym lecisz?? co do mnie to ok 8:15 wyruszam z Włoch zatem bede w jankach ok 8:30 zajade na pierwszą stację za CH Janki ja też będę z plecakiem - 8-30 na pierwszej stacji za C,H Janki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi