Martini_R_ Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam :-) Muszę uzupełnić płyn chłodzący w moim Marauderze ale nie wiem jaki tam wlać. Teraz jest jakiś niebieski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) idź na stację benzynową, kup i zalej :) organika np, czy jaki tam będą mieli I jeszcze sprawdź czy nie cieknie bo tego się nie uzupełnia... Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini_R_ Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 idź na stację benzynową, kup i zalej :) organika np, czy jaki tam będą mieli I jeszcze sprawdź czy nie cieknie bo tego się nie uzupełnia... Co masz na myśli że się nie uzupełnia ? Mam cały spuścić i wlać nowy czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Chodzi mi o to, że płyn sam z siebie nie znika :D I skoro go brakuje to gdzieś go wciągnęło, może do zbiornika wyrównawczego ? w moich 3 moto nigdy nie ubywało Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 zgodny z instrukcją użytkowania lub serwisówką. odpowiednich dokumentów proszę szukać w dziale dane techniczne BTW wymieniać się powinno co kilka (2 albo3?) lat, więc może czas najwyższy jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini_R_ Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zauważyłem wyciek na opasce zaciskowej przy wlocie do chłodnicy. Muszę ją dokręcić. Mam nadzieję że to będzie to :-) Dzięki za pomoc kolego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi