kubaJMX Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam, chciałbym kupić gaźnik do tzr 80. Mam teraz AMAL 21 mm który mi sie zepsuł ;| Jaki byście mi doradzili ? w jakich cenach można kupić i gdzie można go dostać ? ;) Z góry dzięki za inf i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 GAŹNIK TEC PRO PHBG 21mm, UNIWERSALNY 2T Co myślicie o tym gaźniku ?? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Widzę, że forum bardzo aktywne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpszak Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wiesz mało osób odwiedza forum motorowerów ale ja bym ci radził jesli fcznie masz 16 lat kupic najtanszy cylinder i sprzedac moto dołozyc troche pieniedzy i kupic motor o 125 pojemnosci ale tu musisz miec A1 i 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Ale mi o gaźnik chodzi a nie o cylinder ;) poza tym nie opłaca mi sie teraz go sprzedawać bo zrobiłem generalny remont i mam już kupiony nowy cyl . i tylko gaźnik mi pasuje albo naprawić jak sie da albo kupić nowy tylko że niewiem jaki w ogóle montują w tzr 80 bo niektórzy piszą że 21 a inni że 23 ;p ja sie zastanawiałem nad 26 firmy MIKUNI lub DELLORTO . Wiesz może gdzie i w jakiej cenie można dostać takie gaźniki ?? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu_0310 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 JA bym patrzył w sklepach z częściami, nna pewno są u Ciebie. Albo allegro. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 mieloch motocykle - tam patrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpszak Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 mieloch ;-)) tam to tylko hurt bo ceny sa jak w kosmosie a hurtem polowe taniej ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) Jak nie wiesz ile masz mm w gardzieli to zwyczajnie weź suwmiarkę i zmierz :icon_rolleyes: Większej gardzieli nie polecam bo zwyczajnie sprzęt przestanie dobrze działać lub w ogóle. Więcej powietrza, więcej paliwa i nie da rady tego przepalić. Dellorto - słabe się sżłyszy o tym opinie. Kolega miał Aprilie SR50 rok 1996, ciągle robiła jakieś niespodzianki z odpalaniem i jazdą aż w końcu ją sprzedał. Nabywca wymienił gaźnik i banglała. Gaźnik nazywał się Dellorto :wink: Może ten TEC jest lepszy EDIT, ma wbudowane cięgno od dozownika dlatego wystają dwa króćce do linek, jeden zwyczajnie nie podłączasz bo z tego co pamiętam TZR ma swój własny dozownik w kapie sprzęgła. Edytowane 28 Maja 2010 przez shiningami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nom dzięki za rady : ) Kupiłem gaźnik mikuni 23 mm i chodzi teraz bdb tylko że jest jeden problem gdy po odpaleniu ruszam to na ssaniu jedzie i go później zalewa i nie trzyma wolnych obrotów tylko gaśnie, a jak ruszam bez ssania to go strasznie muli na wysokich obrotach tylko dobrze chodzi wtedy go nie zalewa i w ogóle ma tą moc . co Qy o tym myślicie jaki może być tego powód ? zaduży gaźnik czy kwestia ustawienia ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpszak Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nom dzięki za rady : ) Kupiłem gaźnik mikuni 23 mm i chodzi teraz bdb tylko że jest jeden problem gdy po odpaleniu ruszam to na ssaniu jedzie i go później zalewa i nie trzyma wolnych obrotów tylko gaśnie, a jak ruszam bez ssania to go strasznie muli na wysokich obrotach tylko dobrze chodzi wtedy go nie zalewa i w ogóle ma tą moc . co Qy o tym myślicie jaki może być tego powód ? zaduży gaźnik czy kwestia ustawienia ? :wink: TO raczej jest kwestja pokrecenia srubką albo ustawienia ssani moze zabordzo ssie ze tak powiem :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: poprbuj jak sie nic nie uda to pomyslimy dalej :notworthy: shiningami a ile chcesz za KAWASAKI 250 :evil: i który to rok ?? i jaki przebieg ??? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ależ przecież shiningami sprzedaje YAMAHE :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpszak Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ależ przecież shiningami sprzedaje YAMAHE :icon_mrgreen: -------------------------------------------------- Yamaha DT 80 LCII 1991 SPRZEDAM Kawasaki Ninja 250 2008 Cudeńko :) Jak czytasz ??? :icon_razz: :icon_razz: Yamahe OKI ale pod nią jest Kawasaki Ninja 250 2008 Cudeńko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Sorki, tematu nie czytałem :D Chcesz sprzedać Yamahe i obok niej jest napis sprzedam :) Kawy używam do pracy i jest nadal w kredycie. Jeśli ktoś bardzo chce to puszczę za 3-4 tyś ale nadal trzeba będzie dokończyć kredyt (całość to ok 19'000 bo wpłata wstępna też jest rozłożona w kredyt). Stan tez nie zachwyca, bo używam tego do kurierki także oferta tylka dla nieźle zarabiających desperatów. Dla ciekawskich. Rata to 530zł miesięcznie i da się ją utrzymać przy zarobkach rzędu 2500zł zakładając, że nie używa się moto do pracy. Jakieś pytania ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi