Timac Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Witam. Chcialem sie WAS poradzic na temat Yamahy FZR 600 . Co sadzicie o tym motocyklu dla poczatkujacego kierowcy. Niemam zaduzo pieniedzy azeby kupic cos lepszego takze to chyba mam do wyboru. ;) Prosze o wasze opinie na temat tego motocykla.Zgory dziekuje i Pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 pogadaj na priv z Razorbl on z katowic i specjalista od tunningu wizualnego, własnie specjaliizuje sie w fzr :mrgreen: :arrow: ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 [shadow=red:3e9e2d87a7]Wielkie THX[/shadow:3e9e2d87a7] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 9 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Sa tu jeszcze jacys ludzie ktorzy mieli cos do czynienia z tym motocyklem ???Bardzo bym chcial wysuchac waszych opini sugesti itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Sa tu jeszcze jacys ludzie ktorzy mieli cos do czynienia z tym motocyklem ???Bardzo bym chcial wysuchac waszych opini sugesti itd. Loony ma FZRę :!: Do niego zagadaj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekulman Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja mam aktualnie yamhe fzr 600,jestem zadowolony z tego motocykla,jest bardzo dobry na dluzsze trasy,jezeli chodzi o jakies krete drogi to wybralbym jak honde albo r6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 górnikiem miesiaca zastał ................................... Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja ostatni o sprowadzilem FZR 600R 94', swietna maszyna. Bynajmniej kocie oczy a nie te starsze, z tamtymi nie miałem do czynienia wiec sie nie wypowaidam. Ładnie sie wkręca na obroty, wygodna, z plecaczkiem tez miodzio. Do tego mam sportowy tłumiczek, który zwraca na siebie uwagę gapiów :icon_biggrin: Co do awaryjności to nic nie moge na ten temat powiedzieć. Mnie ani razu nie zawiódł ale nie jezdziłem nim za wiele. Motor mam na sprzedaż, nie rejestrowałem go, stad za czesto nie wyjeżdżam na droge. Jakbyś był chętny na ten model to zawsze możemy sie jakoś dogadać. Nie wiem jaki budżet chcesz na to przeznaczyć bo jak wiadomo starsze fzry są troche tańsze. Jakby co pisz na priva.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyss Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 tak jak w temacie wiem ze to stary motor. ale moze ktos ma i cche sie podzielic swoimi odczuciami. ja go kupilem wczesniej mialem gpz 500 i poweiem z fzr z 87. masakrator ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi