wicek15 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Najpierw z jednym dochodzisz do ładu, później z drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 U mnie jest tak że trójnik jest bliżej prawego wiec zacząłem od niego. Co do przelewki to po kilku tygodniach jazdy płyn w zbiorniczku od sprzęgła trochę ściemniał, a hamulcowy prawie nie zmienił koloru. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ja jak celowo hamowałem sobie tylnym przez jakieś 15 minut to doprowadziłem do tego że płyn się zagotował i objawiło się to brakiem hamulca tylego przez chwile, a wcale płynu nie miałem jak coca cola, był tylko żółty, nie wiem jak możecie jeździć z takim starym płynem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi