karolek850 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja mam na zawleczkę ponieważ od czasu do czasu ściągam łańcuch i maczam go w nafcie świetlnej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja mam na zawleczkę ponieważ od czasu do czasu ściągam łańcuch i maczam go w nafcie świetlnej. :) mozna to zrobic za pomoca pędzelka i tez bedzie czysty :) wcale nie trzeba demontować. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti696 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 a da rade zakuc lancuch bez uzycia zakuwarki ? bo do najblizszego serwisu mam 30 km a stary lancuch juz zdjety niestety lub jak go zlaczyc zeby dojechac te 30 km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 np. założyć zapinkę Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi