nowytzrdt Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Siema!Mam taki problem mój EXC 200nie wkreca sie na wysokie obroty, wszystko juz sprawdziłem zawór otwiera się, zamieniłem juz nawet wydechy itd.Mój problem polega na tym że nawet jak iglica jest opuszczona na maxa to i tak świeca jest mokra.Jeśli dam iglice tak jak powinna byc czyli na środek to zaczyna aż rzygac paliwem przez wydech i ma strasznego muła :/Dodatkowo jak tylko troche przechyle to zaczyna mi leciec paliwo z przelwu z gaźnika:/ Co to może być stawiam oczywiście na za duzy poziom paliwa w komorze pływakowej jak to wyregulować wystarczy odgiąć blaszki i zaworka iglicowego i już??Jak ustawic ten zaworek żeby było wszystko dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaworek iglicowy ok? Nie przepuszcza paliwa? A dysze masz taką jak powinna być? Tu masz rozpiskę w razie co tyle że do modelu z 2008. http://www.cyclehuttktm.com/2008_ktm_bikes...hdataengine.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dysza 180 czyli ok zaworek niby ok.Cos mi sie teraz wydaje że to chyba pływak sie zawiesza jutro będe probował ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidownik Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Dysza 180 czyli ok zaworek niby ok.Cos mi sie teraz wydaje że to chyba pływak sie zawiesza jutro będe probował ;) I jak tam udało się do czegoś dojść bo mam podobne objawy nie wkręca się na obroty,zyga paliwem,zalewa się, ciężko się odpala i paliwo wybucha często już w bańce na wydechu a mam 250 exc 2001 Ja postawiłem na zapłon i póki co badam temat napisz moze czy masz orginalny zapłon a w szczegolnosci moduł Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Dzidownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi