andruu Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam Wczoraj w nocy z parkingu strzeżonego w Łodzi na ul.Cieszyńskiej, z zamkniętego pomieszczenia skradziono moją ukochaną Suzi. Dane motocykla: Suzuki gsxf 600 f rok produkcji 1998 kolor niebieski numer VIN JS1AJ111300101680 numer rejestracyjny ELW 10VX przebieg 49600 Znaki szczególne : Przytarty lewy dekiel i lekko przytarty tłumik, naklejki na zadupku (oczywiście można je szybko zdjąć) fotki: http://www.bikepics.com/members/andruu/98gsx600/ kontakt [email protected] tel. 790-531-977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczko82 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) To się nią nacieszyłeś... Swoją drogą jak to możliwe, że coraz więcej motocykli i samochodów ginie właśnie z takich miejsc jak parkingi strzeżone...a tu do tego jeszcze z zamkniętego pomieszczania. Edytowane 31 Marca 2010 przez oczko82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) wrzuciłem na gsxf.pl :lalag: Oby szybko udalo się odnaleźć! Edytowane 31 Marca 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 szczerze współczuje :icon_evil: ile go miałeś miesiąc-dwa?? trzeba być dobrej myśli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 a to psie syny. A pakingowy nachlany czy spał ? Na parkingu strzeżonym możesz domagać się odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andruu Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 wrzuciłem na gsxf.pl :lalag: Dziękuje. Na razie musi się skończyć postępowanie policji, a parking był ubezpieczony więc odszkodowania będę się domagał na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Tyle dobrze ze masz szanse na jakas rekompensate ale miejmy nadzieje ze sie odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 nieciekawie. Podwieszę temat na innych forach motoryzacyjnych. Bądź dobrej myśli i nie licz na smerfów, zbytnio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi