Skocz do zawartości

Chce sie pochwalić, choc tak nie do końca..

Arni
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ile pali frontera ? Tylko bez ściemy.

Gazu - 11 trasa, 13 miasto. W cięzkim terenie nie katuje, ale ze spalania jestem bardzo zadowolony. Chyba tylko samurai jest oszczędniejszy, ale tragicznie mały.

Ale jak szukasz czegoś tylko w teren to sami na pewno bedzie sie lepiej sprawdzał. Frontera to typowy suv, takie auto po trochu do wszytskiego a takie własnie potrzebuje.

A co do moto - bez tego świat sie nie zawali,. Zarabianie i rozwój jest troche ważniejszy niz przyjemnosci na moto w obecnej sytuacji. A na 2oo znów przyjdzie czas ;)

Edytowane przez Arni

Daaawno temu w Motorze (?) był artykuł o Fronterze. Przegonili ją solidnie przez poligon, dawała radę nieźle.

Ponoć wykrzyżowanie osi ma niezłe i w sumie to rzeczywiście terenówka a nie suv.

Nie wiem jak z trwałością po takich jazdach, ale to już inny temat.

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

miałem fronterę 2.0 sport.

spalanie miejskie w okolicach 14 lpg. Nie zdarzało sie zejść poniżej 11-12.

była okropnie mułowata. Dynamika iście ciężarówkowa.

Przy butli lpg - kompletny brak bagażnika, za to sporo miejsca na klamoty z tyłu jak nikt nie siedzi.

właściwościt terenowe słabe, ale w dużym stopniu może to wynikać z badziewnych opon na jakich jeździłem. Niestety opony do takiego auta to znacząca inwestycja zważywszy na jego wartość.

Problemy pojawiają sie jak zaczyna się sypać coś w zawieszeniu - ceny wszystkiego wysokie jak w każdym 4x4.

Mimo wszystkich wad samochód wspominam z nostalgią. Sprzedałem bo pojawiły sie koszty ze wspomnianym zawieszeniem, opony były do wymiany (nowy komplet mi proponowano za 2 tys), a brak bagażnika uniemożliwiał mi wsadzenie tam wózka dla córki.