Arni Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) ile pali frontera ? Tylko bez ściemy. Gazu - 11 trasa, 13 miasto. W cięzkim terenie nie katuje, ale ze spalania jestem bardzo zadowolony. Chyba tylko samurai jest oszczędniejszy, ale tragicznie mały. Ale jak szukasz czegoś tylko w teren to sami na pewno bedzie sie lepiej sprawdzał. Frontera to typowy suv, takie auto po trochu do wszytskiego a takie własnie potrzebuje. A co do moto - bez tego świat sie nie zawali,. Zarabianie i rozwój jest troche ważniejszy niz przyjemnosci na moto w obecnej sytuacji. A na 2oo znów przyjdzie czas ;) Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Daaawno temu w Motorze (?) był artykuł o Fronterze. Przegonili ją solidnie przez poligon, dawała radę nieźle. Ponoć wykrzyżowanie osi ma niezłe i w sumie to rzeczywiście terenówka a nie suv. Nie wiem jak z trwałością po takich jazdach, ale to już inny temat. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 miałem fronterę 2.0 sport. spalanie miejskie w okolicach 14 lpg. Nie zdarzało sie zejść poniżej 11-12. była okropnie mułowata. Dynamika iście ciężarówkowa. Przy butli lpg - kompletny brak bagażnika, za to sporo miejsca na klamoty z tyłu jak nikt nie siedzi. właściwościt terenowe słabe, ale w dużym stopniu może to wynikać z badziewnych opon na jakich jeździłem. Niestety opony do takiego auta to znacząca inwestycja zważywszy na jego wartość. Problemy pojawiają sie jak zaczyna się sypać coś w zawieszeniu - ceny wszystkiego wysokie jak w każdym 4x4. Mimo wszystkich wad samochód wspominam z nostalgią. Sprzedałem bo pojawiły sie koszty ze wspomnianym zawieszeniem, opony były do wymiany (nowy komplet mi proponowano za 2 tys), a brak bagażnika uniemożliwiał mi wsadzenie tam wózka dla córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi