OLOSUZUKI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Proponuje za 2 tyg. Tzn sobota popołudniem 24.04 tka wstępnie. 24.01.10-sobota TURAWA vs SREBRNE :icon_question: Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez OLOSUZUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja jestem za srebrnym :bigrazz: Objedziemy kawałek dookoła rozbijemy obóz ,najemy się i wrócimy :P Ja pogadam ze znajomymi może ktoś będzie chętny (chyba że ma to być impreza tylko forumowa ?) No i ziomale z opola też nie mają daleko :) Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Chętny jestem! Srebrne mogło by być, Turawa przereklamowana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Proponuje za 2 tyg. Tzn sobota popołudniem 24.04 tka wstępnie. To ja odpadam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja jestem za srebrnym :bigrazz: Objedziemy kawałek dookoła rozbijemy obóz ,najemy się i wrócimy :P Ja pogadam ze znajomymi może ktoś będzie chętny (chyba że ma to być impreza tylko forumowa ?) No i ziomale z opola też nie mają daleko :) Zadzwonie do daniela,on po niemodlin <hahaha> A ja bym chciał polecieć na prądy w jakiś weekend...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abook Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam, jestem tu nowy :) ale jakby co to się piszę na spotkanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam, jestem tu nowy :) ale jakby co to się piszę na spotkanko... kojarze te twoje moto...ale chyba masz od nie dawna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 abook jechałes dzisiaj za mną chyba (czarny seat z żółtą naklejką w stronę świateł ) Teraz trzeba ustalić godzinę :icon_razz: Jakby tak po 16 to może kumpel dołączy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abook Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Co do Seata z naklejką to nie jestem pewny, być może ;) a co do tego od kiedy mam moto, to faktycznie od niedawna, jakiś tydzień będzie teraz :) dopiero zaczynam swoją przygodę na 2 kółkach, także na drodze proszę również o wyrozumiałość ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jak początkujący,ja cię dziś widziałem jak na gumie leciałeś byczyniską... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abook Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Olo przewidziało Ci się coś... albo może jaka inna czarna VFRka sobie śmignęła ;) Czy są może jakieś spotkania na mieście, w jakieś dni... o jakiejś godzinie konkretnej? no i jeśli tak to w jakim miejscu? Z chęcią poznam forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Z forumowiczami to się widzę niekiedy jak jedziemy na jakąś imprezę motocyklową . Tak w większym gronie to może będzie te ognisko :bigrazz: A w klb to mi nic nie wiadomo P.S Jedziesz do Częstochowy ? Bo jak nie to my lecimy gdzieś indziej także mógłbyś dołączyć jeśli odpowiadają Ci lajtowe prędkości (do 120) Lecimy w czechy (ok 350 km) jak Ktoś chętny to pisać Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abook Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Miałem cały czas zamiar się wybrać do Częstochowy, ale coś mnie skusiło i pograłem troche w tenisa... teraz ledwo mogę ruszać nogą. Coś mi wlazło w lewe kolano :( Prędkość przlotowa o której wspominasz odpowiada mi i to bardzo ;) ale niestety tym razem nie podłącze się. Ogólnie chętnie się gdzieś rusze, ale jak to kolano sobie odpuści ten ból... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Muszę zrobić moto na tego grilla :icon_evil: Linka od gazu mi pękła jak wracałem - będę :icon_razz: musiał pomyśleć nad nią bo nie mam kasy na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jak będziecie tak tygodniami tego grila uskuteczniać, to wam się kielbaski sfajczą :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi