ocio Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam wszystkich :bigrazz: dla mnie ta sytuacja wydaje sie dziwna więc zwracam sie do speców. Wczoraj czyściłem gaźnik w dr 500 i po złożeniu i odpaleniu dusiła się na wolnych obrotach a na wysokich chodziła dobrze dopiero ja odkręciłem śrubke od regulacji powietrza o 5 obrotów zaczeła dobrze chodzic. Chciałbym się dowiedziec czy to jest normalnie i czy nie bd więcej paliła przez to???? :icon_eek: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 A na ile byla wkrecona przed czyszczeniem? I ile podaje serwisowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocio Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Właśnie serwisówki nie mam bo nie moge nigdzie znaleść. A nie wiem na ile była wkręcona bo ja ten motor w częściach kupiłem i go sam składałem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Wygląda mi to na zbyt wysoki poziom paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Wygląda mi to na zbyt wysoki poziom paliwa. odwrotnie bo to chyba gaznik podcisnieniowy, raczej zapchana dysza wolnych obrotow... pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi