patryk1981 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam forumowiczów. Mam problem z SV 650 a mianowicie wariują mi obroty, na zimnym silniku jest wszystko ok lecz po rozgrzaniu zaczyna się dziać coś dziwnego. Wskazówka obrotów (po odkręceniu manetki) zaczyna biegać po całej skali aż wreszcie moto gaśnie. Wymieniłem świecę, paliwo na świeże i nic. Może ktoś miał podobny problem? Proszę o poradę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam forumowiczów. Mam problem z SV 650 a mianowicie wariują mi obroty, na zimnym silniku jest wszystko ok lecz po rozgrzaniu zaczyna się dziać coś dziwnego. Wskazówka obrotów (po odkręceniu manetki) zaczyna biegać po całej skali aż wreszcie moto gaśnie. Wymieniłem świecę, paliwo na świeże i nic. Może ktoś miał podobny problem? Proszę o poradę! sprawdz polaczenia przewodow zwlaszcza masowego, polaczenia klem z akumulatorem, a pozniej ew pomysl aby sprawdzic modul... pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 motocykl na gaznikach czy wtrysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1981 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 motocykl na gaznikach czy wtrysku? Na gaźnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 No to zaczynamy od zaworów, a kończymy na gaźnikach - jaki masz kolor świecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi