palinii Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 yamaha r1 2004 witam mam taki problem nie mam świateł mijania jak wiadomo światła powinny się zapalić zaraz po uruchomieniu silnika a się nie zapalają jak przełączę na drogowe to tez ich nie ma. SA dopiero wtedy i pala się wszystkie jak wcisnę <pstryczek> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 O jakim pstryczku piszesz? Sprawdź przekaźnik. A uprzedzając Twoje pytanie, znajdź serwisówkę. Uprzedzając kolejne pytanie napisz do któregoś z kolegów . KLIK Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Bardzo fachowe pojęcie - pstryczek - napisz który, to będzie bardziej klarowne. Na twoim miejscu prześledził bym wiązkę przewodów idąc od żarówek wgłąb motocykla. Nie wiem jak w r1, ale w vtx jest taki patent, że światła włączają się po przekręceniu stacyjki, wciskając starter na czas pracy rozrusznika się wyłączają, po puszczeniu startera znów się zapalają. Miałem taki problem, że nie zawsze świeciły - powodem był włącznik startera, gdzie zebrało się trochę śniedzi, czy czegoś i nie kontaktowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Wersje amerykanskie maja swiatla zapalajace sie z przekreceniem kluczyka, wersje europejskie maja wlacznik do swiatel co w mojej opinii jest o wiele wygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Kolega miał kiedys taki problemw R1 że światła gasły czasami nawet podczas jazdy, przyczyna okazała sie brak kontaktu na kostkach w okolicy główki ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi