Idaho Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Moja XJ 650 z82r pali nie przekraczajac 5tys 5l ;) . Ale wtedy jade juz jakies 110km/h. I kto tu powiedział że małe pojemności są ekonomiczne.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Moja Dt bierze od 4 do 10 litrów zależnie od stylu jazdy. A paliwo coraz droższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 nigdy nie jezdzilem tak zeby nie przekraczac 60 ale srednio wychodzilo mi w MBXie kolo 6l...duzo...za duzo jak na motorower... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Niestety, 80siątki Hondy są paliwo-żerne ale za to mało awaryjne oraz mocne(jak na 80siątki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi