Piotrek Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 PLAKAT Witam, dostałem plakat od organizatora i zamieszczam na forum. Rok temu było sporo maszyn, teraz pewnie będzie więcej, a atrakcje również ciekawsze :) Ja się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Jedziem z Tobą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ciekawe, koncze prace o 13 w sobote ,wiec moze sie wyrobiem. A w niedziele 11.04 rozpoczecie we Wro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ja tam nie wiem, czy pojadę, pewnie tak, ale nie na 100% :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 nareszcie coś się ruszyło z moim P-J może też skocze choć wątpie że uda mi się zrobić do 10 Kwi... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Witam! Dzięki Piotrek za wstawienie plakatu ;) Więc zapraszam w imieniu swoim i całej grupy MotoPraszka na rozpoczęcie w Gorzowie. W tym roku trochę urozmaiciliśmy program. Apropo stuntu, żeby nie było- jeździć będą 4 zdolni młodzianie na motorowerach, starszy skład na większych motocyklach mi się posypał... Tak czy siak będzie na co popatrzeć, młodzież będzie chciała coś udowodnić :) No i wspólne grillowanie, okazja do wymienienia się poglądami, porobienia zdjęć. Myślę, że będzie się wam podobało. Pozdrawiam! P.S. Tobik, msza zaczyna się o 16, spokojnie powinieneś się wyrobić :) Edytowane 23 Marca 2010 przez Bocian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jest tam dużo miejsca do stunt'owania w gorzowie ? Bo być może ktoś z ekipy będzie chciał popróbować :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam wszystkich! W związku z dzisiejszą tragedią, śmiercią prezydenta RP oraz wielu innych wartościowych dla kraju ludzi jesteśmy zmuszeni odwołać pokaz stunt'u oraz grill który miał odbyć się na stadionie... Wraz z grupą Moto Praszka mamy nadzieję, że wszystkim chętnym do przyjazdu nie pokrzyżowaliśmy planów na sobotę. Ale w dalszym ciągu zapraszamy serdecznie wszystkich na mszę który odbędzie się zgodnie z planem (Zbiórka na rynku w Praszce o 14:45, chwila oddechu a potem przejazd do Gorzowa Śl., masz o godz. 16). Pogoda się powinna ustabilizować więc zachęcam wszystkich do udziału w mszy oraz zbiórce pieniędzy na serce Antosi. Przepraszam wszystkich za całą sytuację (sami jesteśmy rozczarowani ponieważ kosztowało to nas mnóstwo czasu włożonego w przygotowania). Pozdrawiam, Bocian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi