ROZI Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam Termin wyjazdu już bardzo blisko więc jeśli jest ktoś chętny to ostatni dzwonek na decyzję :crossy: podaję kontakt dla osób z poza tego forum [email protected] pozdrawiam i zachęcam do wyjazdu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilkujadek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A z Wami można się wódki napić czy wieczory będą raczej spokojne? Nigdzie nie znalazłem planów na wieczór :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A z Wami można się wódki napić czy wieczory będą raczej spokojne? Nigdzie nie znalazłem planów na wieczór :) Myśle że z umiarem można się napić:D BO Wiadomo Dużo Jazdy:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) A z Wami można się wódki napić czy wieczory będą raczej spokojne? Nigdzie nie znalazłem planów na wieczór :) Flaszeczka :flesje: jak tylko damy radę po całym dniu jazdy Plany wieczorne na bieżąco, jedziemy dla przyjemności i zabawy :icon_twisted: pozdro Edytowane 14 Czerwca 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilkujadek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) a jak z prowiantem? bierzecie jakieś zapasy? i jeszcze jedno pytanie, mam dość głośnego microna, myslicie ze to może być problem? Edytowane 14 Czerwca 2010 przez kilkujadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) a jak z prowiantem? bierzecie jakieś zapasy? Gorące kubki reszta na miejscu SZNIKERSY i RED BULE wszędzie są takie same :icon_biggrin: jeśli nie sprowadzisz LAWINY :wink: to jest OKi Edytowane 14 Czerwca 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilkujadek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 no właśnie że mogę sprowadzić :), boję się raczej że mi dowód zarekwirują. Gdzieś czytałem, że ryzyko jechać z takim wydechem. Macie kogoś z dolnego śląska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Macie kogoś z dolnego śląska? NIE Jak zawsze im bliżej wyjazdu tym ludzi mniej :crossy: Edytowane 14 Czerwca 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Yo panowie. Obleciałem taką traskę w 2008 z wydechem "diabłem" micron bez homologacji na drogę. Spoko luuz no stres. Kumpel miał JORDANA o wiele głośniejszego i też cycuś. Szerokości. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilkujadek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 TO ILU JEST PEWNIAKÓW? JAKI JEST OSTATECZNY TERMIN? USTALILISCIE JAKIS PUNKT ZBORNY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 aaaa i u siejest'a też byliśmy i POLECAM ;-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) TO ILU JEST PEWNIAKÓW? JAKI JEST OSTATECZNY TERMIN? USTALILISCIE JAKIS PUNKT ZBORNY? PEWNIAKÓW JEST DWÓCH JESZCZE 3 MOTORY NA DZIEŃ DZISIEJSZY JADĄ ALE PEWNY BĘDĘ JAK ZOBACZĘ ICH NA TRASIE CZYLI RAZEM 5 MOTO Co do terminu małe korekty uwzględniające pogodę max 2 dni czyli 28.06.2010 Spotykamy się na trasie, lecimy na Cieszyn Edytowane 14 Czerwca 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 no właśnie że mogę sprowadzić :), boję się raczej że mi dowód zarekwirują. Gdzieś czytałem, że ryzyko jechać z takim wydechem. Macie kogoś z dolnego śląska? Do wloch mozesz spokojnie jechac tu sie nik nie czepia a to moj 13 sezon w tym kraju i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stingerpl Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Dwie osoby na fz6 by się chętnie z Wami wybrały, ale termin nam nie pasuje :( Mamy bilety na Opener Festiwal (01-04.07). Gdyby termin się zmienił to pewnie byśmy dali radę. Możemy wtedy przenocować w Jeleniej Górze (mam tam rodzinę - 60km od niemieckiej granicy). Edytowane 19 Czerwca 2010 przez stingerpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Hmmm No jak Na razie Termin Bez zmian bo urlop wypisany:) w razie jakiejś zmiany będziemy pisać Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi