Vatzeque Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Chodzi mi po głowie zakup tekstylej kurtki Racer GP Team: http://racerpolska.pl/kurtki/gpteam.htm Łaszek jest w przystępnej cenie, a ponoć Racer fajną ma jakość. Ktoś posiada i może coś napisać o ich ciuchach? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 z Racera posiadam rękawice, co do jakości nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko wykonane porządnie tak jak się należy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompan Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Się podepnę pod temat, jako że właśnie szukam rękawic z przyzwoitą ochroną. W trakcie obmacywania rozmaitych egzemplarzy zwróciłem uwagę na tę firmę i model: High Racer. Wprawdzie planowałem wydać do 4 stów, ale akurat te wyglądają stosunkowo solidnie - wzmocnienia, usztywnienia, kangury i inne cuda, więc wyłożyłbym jeszcze trochę w nadziei na lepszą jakość. Rzecz w tym że poguglałem, ale poza ofertami sklepów i materiałami reklamowymi nie znalazłem opinii użytkowników. Więc pytanie - co to za firma i klasa produktu? Średnia półka, średnia wyższa, wyższa niższa? :) Czy ktoś to użytkuje, nie pruje się, nie rozpada, warto wydać na nich kasę? Z góry dziękuję za uwagi. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie znalazłem konkretnego tematu i zakładam nowy. Przymierzałem w sklepie skórzane kurtki arlen ness, rst. Gość zaproponował mi skórę racer TOHO. Przymierzyłem i zostałem mile zaskoczony leżała idealnie, a wykonanie lepsze niż droższy arlen ness. Bardzo wygodna gruba skóra żadnych odstających nici itp. Chciałbym się dowiedzieć więcej o tym producencie. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi