b182 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam właśnie kupiłem CR-kę i chciałbym dowiedzieć się jaka powinna być mieszanka do cr-y ponieważ słyszałem sprzeczne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 ja lałem do 250 1:50 5 litrów paliwka 100ml oliwki motula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubiool Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 1:50 to totalne minumum ja do swoich 2 t zawsze lałem więcej - 1:35 , 1:40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 jak zrobilem 1:40 to waliło olejem z tłumika i na laczeniu tłumik dyfuzor nigdy nie mialem przygody zeby silnik sie zatarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andymotors Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 jak zrobilem 1:40 to waliło olejem z tłumika Czyli bez urazy, ale jeździłeś jak ciota :icon_razz: Byś pocisł porządnie to by to lajtowo przepaliła. Chcesz jeździć z czystym sumieniem to lej 1:35, ewentualnie do lasu może być 1:40 oleju full syntetycznego typu castrol power 1 racing, czy motul 800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ile oleju poleca producent? Zwiększanie proporcji może doprowadzić do zatarcia silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi