Icea_PL Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Znalazlem na allegro ot taka ciekawa rzecz...http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23345149czy ktos mial z czyms takim doczynienia, czy to dziala i jak bedzie sie sprawowac w 50cc 2T ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 nikt nigdy nie udowodnił że magnetyzery cos dają, ale i nie udowodnił że szkodzą, wieć jeśli chcesz to do dzieła - podziel sie potem swoimi uwagami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Ja stosuję Magnetyzery zarówno w samochodzie jak i w moto. Udowodniony efekt, to to, że w samochodzie nie mam katalizatora (poszedł na półkę) i spełniam normy, nawet faceci na stacji diagnostycznej się nie skapowali. Znaczne zmiany w składzie spalin zostały udowodnione. Spalanie tez spadło, ale nie będę nikogo przekonywał - skoro uważa to za sztuczki, to niech tak będzie. Polecam stronę : www.mundimex.pl Ja używam wyrobów tej firmy. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Czy w 2T tez bedzie dawalo to efekt ? Adres nie dziala (?) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Już działa, poprawiłem :-). W 2t ??? Pewnie tak, ale nie mam pewności, musiałbyś się skontaktować z jakims specem producenta, bo nigdy się nad tym nie zastanawiałem od strony 2T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi