jeszua Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 do tego warto również zauważyć, że dwucylindrowce (zwłaszcza v-ki) są generalnie węższe, co pośrednio ale również ma istotne znaczenie. i tak np. diversion mimo nominalnie tej samej wysokości siodła (nie sprawdzam, zakładam że dane są poprawne) co monster sprawia wrażenie wyraźnie "wyższej" w podparciu od włoszczyzny - jeździłem obydwoma, więc mogę porównać z własnej praktyki jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Mam ten sam problem. Mam 175 cm wzrostu i przymieżam się do kupna pierwszego motocykla celuje w cb 500 z tego co czytałem jeden z lepszych w swojej klasie ale droższ od gs 500 175cm to nie problem, ja mam 170 i na F4 i na R6 daje rade a nóżki mam krótkie obyś tylko moc ogarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 dzięki wszystkim za odpowiedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertx01 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Znajomy ma Kawę ER5 i chwali sobie... tylko to bez owiewek jest. Ja ma XJ 600s i też dał byś radę sięgnąć nogami po obniżeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Siadłem dzisiaj tak bardziej pewnie na cbr f2 600. sięgam na palcach. Porównując moje obecne moto do niej to siedzenia mają na tej samej wysokości, problem leży bardziej w szerokosci cbr. Jak się ma szerokość cbrki do takiego gpz 500 lub gs 500 zabudowanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 może ktos z mechaników wypowie sie jak bardzo mozna obiżyc zawieszenie???kazdy tylny zawias ma regulacje z tego co ja sie orientuje mozesz smigac praktycznie wszytkim :) z crossem cieżej bedzie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi