Pelikan Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) Witam wszystkich szukam ślizgu łańcucha do mojego xt 600 3tb proszę o pomoc może ktoś na forum wie dokładnie gdzie mógłbym ten przedmiot zamówić bardzo jest mi potrzebny bo stary całkowicie zjechałem nie oczekuje odpowiedzi typu kup tam albo tam tylko jak ktoś ma namiary na sklep czy serwis i numery telefonów to bardzo proszę ;) o odpisanie nie potrzebne mi są nauki tylko konkrety z góry dziękuje pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2010 przez Pelikan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trocin Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Albo alledrogo uzywka albo najblizszy serwis Yamahy nowy - do mojej tereski w serwisie w Poznaniu nowy slizg 55 EURO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Do DRy też nie ma podróbek. Ja kupiłem nowy za 130zł we wrocławiu w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi