Hipolit Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Hipolit, przeczytaj ku*wa cały temat banghead.gif Dobra rada. Vector przeczytałem ku*wa cały temat :banghead: Dzięki za rade... A co do twojego problemu Wladimirec to proponowałbym zdjąć zbiornik z motocykla i zrobić tak by silnik był jak najbardziej odsłonięty, umyć go w okolicach wycieku, podłączyć jakiś zastępczy zbiornik i odpalić czekając na pojawienie się wycieku. Ja tak lokalizowałem ewentualne wycieki w swoich poprzednich motocyklach. To jedyna rada którą mógłbym ci dać, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Nie wierze wlasnym oczom ze ten temat ma 2 strony. Hipolit, wierz mi ze te uszczelki bardzo wolno sie zuzywaja i spokojnie mozna zalozyc stara. Fabrycznie na rogach i w zakolach wzmacniane sa silikonem. Wladimirec, najbardziej prawdopodobne ze stamtad kapie wiec sprawdz to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jeśli uszczelka ma pęknięcia albo podejrzewasz że ma 'mikropęknięcia' to wywal ją do śmieci albo zrób sobie z niej proce i kup nową. Żeby ktoś nie myślał że nie czytałem poprzednich wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi