MOC Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Rowniez duzo bardziej mi sie podoba :lalag: http://www.allegro.pl/item940836282_idealn..._r_polecam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alfa164 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) Klod weźmie 12-tke, bo ma kopa, jest tania w eksploatacji i nie wygląda jak kupa kału. :icon_mrgreen: http://otomoto.pl/kawasaki-zxr-zx12r-M1721765.html ta albo czarno - złota. Kilka dni temu, oglądałem taką samą, też sprowadzoną z Niemiec. Problem w tym, że w ogłoszeniu 184KM, a na miejscu się okazało, że jak większość z D, wykastrowana do...97KM! Edytowane 6 Marca 2010 przez alfa164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Oscar,to jest zasysacz powietrza(system doładowania silnika powietrzem)...co by lepiej zapier*alał :) Tak jest w seryjnych Zx-12R Moim zdaniem najlepsze kawasaki to ZX-10R 2004-2006 :lalag: Klod pottrzebuje czegoś większego i wygodniejszego. ZX 10 R to typowa torowa napierdalaka którą niełatwo poskromić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Yuby, nie mieszaj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Strrrrasznie wielkie maszyny ;) Ja bym wybrał coś mniejszego i spokojniejszego ale to dlatego żem mniej temperamentny od Was :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ale hayeczka ,mimo że mnie firma Suzuki odrzuca,jest jednak w dobrych pieniądzach i bardzo uniwersalna. Miałem okazję pojeżdzić przez kilka dni taką z 2006r i byłem zachwycony,jest bardzo poręczna w mieście i świetna do szybkiej turystyki.Duży facet na pewno ją doceni za względną wygodę którą oferuje,nie słuchaj mikrusów. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Ale hayeczka ,mimo że mnie firma Suzuki odrzuca,jest jednak w dobrych pieniądzach i bardzo uniwersalna. Miałem okazję pojeżdzić przez kilka dni taką z 2006r i byłem zachwycony,jest bardzo poręczna w mieście i świetna do szybkiej turystyki.Duży facet na pewno ją doceni za względną wygodę którą oferuje,nie słuchaj mikrusów. :biggrin: Wojtuś .... ale we Wrocku non-sto remonty, usprawnienia, remonty itd. ZXR 12 będzie idealna dla Mej niespokojnej duszy :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Zauważcie że to jest motocykl głównie do miasta. Więc wybór powinien być między ZX12R a XX-em. Busa do miasta w/g mnie za duża, jeździłem cały dzień w tamtym roku i smutno mi było, jak nie mogłem przejechać między Jkarusami. No 12tka z wygladu widac ze musi byc bardzo poreczna na miasto... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 No 12tka z wygladu widac ze musi byc bardzo poreczna na miasto... :icon_mrgreen: Jest niewiele większa od mojej 9tki. Najlepiej zróbmy sondę. :icon_mrgreen: http://www.wroom.pl/dane,techniczne,motocy...2005;22224.html http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZX,9R,Ninja...ne,7231,im.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 186 do 210 kg... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Ale wymiarami niewiele się różni, poza tym Klod to duży chłopiec i da sobie radę a o poręczność a nawet przydatność na tor mozna by zapytać pork`a z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 12 na tor :icon_question: to juz nic poreczniejszego nie ma... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 186 do 210 kg... :icon_mrgreen: Musi coś być powyżej 200 kg ..... Bandyta waży ok. 230 kg :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 :biggrin: X11 Masa bez płynów: 222 kg Masa pojazdu gotowego dojazdy: 252 kg Dopuszczalna masa całkowita: 410 kg CBR 1100 XX Masa sucha 227kg Masa z płynami 253kg Dopuszczalna masa 348kg Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) Że jeszcze nikt nie zaproponował ZZR 1400. Przecież to piękna 200 konna bestia. KLIK do danych. I sympatyczny akcent...0,93 konia na kilo Edytowane 7 Marca 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi