kerbit Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 24 KWIETNIA START IMPREZY JAK ZAWSZE PARKING PŁYWALNI SWARZEDZKIEJ PARADA 16.00 WSZYTKICH MOTOMANIAKOW SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 To jakaś cykliczna impreza? Pierwsze słyszę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerbit Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 To jakaś cykliczna impreza? Pierwsze słyszę ;/ nie cykliczna ale zaczynamy organizować rózne imprezy jako team motocyklowy :) Adrenalina Team Swarzędz :) zapraszamy na stronkę http://www.adrenalina-team.com.pl/ i oczywiście 24 kwietnia na rozpoczęcie sezonu pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 co to za rozpoczęcie sezonu pod koniec kwietnia :icon_twisted: ja już w lutym zacząłem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 co to za rozpoczęcie sezonu pod koniec kwietnia :icon_twisted: ja już w lutym zacząłem :buttrock: nie tylko ty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 nie tylko ty :crossy: nie tylko wy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerbit Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 ja też już latałem wiadomka ale nie jest tak łatwo załatwić tego wszystkiego !!!!!!!!! pozdrawiam i zapraszam w kwietniu do swaja !! my do poznania zawitamy na pewno jak co roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi