rozek Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ja 6 lat temu ! kupiłem MBXa za 1600 ( a może 1800 ? już nie pamiętam ) a teraz ceny są takie śmieszne więc nie widzę powodu żeby nie móc za takie pieniądze kupić japońskiego motoroweru. Nie mniej nie twierdzę żę chart czy simson są niewarte zainteresowania, wręcz przeciwnie to bardzo ciekawe motorowery w sam raz na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 więc nie widzę powodu żeby nie móc za takie pieniądze kupić japońskiego motoroweru nie każdy ma dojścia a ceny na allegro i otomoto sa obecnie chore....ja od 3 miesiecy szukam mtx 80 za ludzka cene z moich okolic i nic same po 2900 3500 a dt80 to juz w ogole po 4500 jakaś masakra.... mbx zaczynaja sie koło 2 tys takie przyzwoite z tego oc ja widziałem ze mnie też sie śmiali że dałem za mtxa 2 tys i był padaka a znajomi za 2 tys kupowali chłodzone cieczą jeszcze po tuningu no ale jak sie nie ma znajomości to tak jest.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 (edytowane) To fajnych masz kolegów O.o Edytowane 9 Marca 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu_0310 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 doszła chrapka na YAMASZKE RD 80 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert12543 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Tak, Yamahy, Aprilie są najlepszymi cross/enduro i cacko tych marek będzie najlepsze. Crs to jeden z najnowszych modeli Romet, a podobno z roku na rok lepsza jakość. Prawda, że są 2 wersje 2t i 4t. Ciekawi mnie jak te CRS-y będą wypadać na tle np. Yamahy ;P Jeśli chciałbyś RD to szukaj wersji chłodzonej cieczą. Cytuj Ogar 900R -> Senda DRD 125 SM -> SV 650S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu_0310 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 dzięki. :bigrazz: a mogę kupić niedługo SACHS LOTUS, co wy na to?(jawa dandy pod nazwą sachs) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert12543 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Niezbyt się orientuję- na PJ były tylko 3, a na wikipedi nic xD.Jest nawet ładny. Czeski więc trwały, a silnik chyba z niemiec. Jeśli znalazłbyś dobry egzemplarz to pewnie, że bierz! :icon_biggrin: Cytuj Ogar 900R -> Senda DRD 125 SM -> SV 650S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Eh możę lepiej rower kup? Sachs niby OK, ale cholera wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu_0310 Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 właśnie tego z PJ czerwono-czarnego :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert12543 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ten z PJ na zadbanego wygląda hehe :biggrin: Cytuj Ogar 900R -> Senda DRD 125 SM -> SV 650S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu_0310 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 i jest zadbany. Tylko ja chcę mieć coś dosyć wyskokiego. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu_0310 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jeszcze 1 problem. Rodzice. Mówią, żebym nie robił karty, bo coś innego niż skuter jest za szybkie( dziwne i żałosne wg mnie, :icon_rolleyes: bo mój tata ma silnik 3,0 w samochodzie a v-max to ok 250). Nie chce skuterów!! Nie wie mjak ich przekonać. Mówią ze już im sie rzygać chce tymi motocyklami(ciągle pokazuje jakieśfotki itp). Macie jakiś sposób? Dziekki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jakim dokumentem będziesz się legitymował jeżdżąc skuterem ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu_0310 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 To znaczy kartę zrobię, chodzi o to, że oni mówią: i tak nic nie kupisz. A właśnie że kupię, zapsałem się na kartę. 30 maja egzamin.mówią też: a jak kupisz to tylko skuter, bo na nic innego się nie zgadzamy. Tylko że ja mam własne pieniądze. Ale chodzi o to, jak ich przekonać do tego, że to nie jest niebezpieczne aż :icon_question: :icon_exclaim: tak jak ludzie myślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Rozumiem Cię, sam kilka lat temu miałem podobny problem. Pomógł czas, w końcu rodzice się zgodzili. Spróbuj porozmawiać na spokojnie z rodzicami udowodnij im że jesteś odpowiedzialny i wszystko będzie ok :lalag: Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi