mirek_VN Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Pogratulować. Emocji dużo i strachu niemało do czasu oswojenia motanga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Oj taaak... zobaczymy jak z pogodą wew sobotę, jakby było ładniej niż te sexi pogodynki zapowiadają, to się może spotkamy Mirku, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 (edytowane) Jak nie będzie padać to oczywiście. Może spotkamy innych motocyklistów i zawiąże się jakaś grupa do wspólnego śmigania. Czasami widziałem tam ścigi, ale nie podchodziłem nawet bo nie ta półka. Teraz męczę się przyklejaniem naszywki. Wczoraj kupiłem w sklepie moto w Piotrkowie taśmę klejącą obustronnie i zobczę jak będzie trzymać. pzdr Edytowane 26 Marca 2010 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropi Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam, od niedawna Vulkanista ale jeszcze niezarejestrowany, w poniedziałek jadę dopełnić formalności i można zaczynać sezon. Tym, co już zaczęli - zazdraszczam, ale też mam problem z błotem koło domu, trochę poczekam aż obeschnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1774 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Sobota. Siódma rano pobudka. Od 8 do 10 wymiana płynów i filtrów. Od 10 do 17 - tej latanie na motocyklu (300 km). To był dzień. Wystarczy.Idę spać. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Miałem tydzień wyjazdowy a wcześniej przespałem badanko techniczne Vulcana, dzisiaj nie mogłem wytrzymać i rozpocząłem sezon GPzetem mojego syna. W tej pozycji i w moim kasku to tak jak bym trzymał głowę w silniku rakietowym ale było fajnie. :icon_evil: 100km :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sezon otworzyłem 6 marca - w Częstochowie padał wtedy śnieg z deszczem ale psycha mi siadła i nie mogłem dłużej czekać. Znajomy nagrał filmik na dowód bo sam nie wierzył w to co widzi - a ludzie w autach wytykali mnie palcami... :icon_biggrin: http://picasaweb.google.pl/combike/Rozpocz...Sezonu20100306# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sezon otworzyłem 6 marca - w Częstochowie padał wtedy śnieg z deszczem ale psycha mi siadła i nie mogłem dłużej czekać. Znajomy nagrał filmik na dowód bo sam nie wierzył w to co widzi - a ludzie w autach wytykali mnie palcami... :icon_biggrin: http://picasaweb.google.pl/combike/Rozpocz...Sezonu20100306# ale czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaj Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) Tak... Na drodze było ślisko jak jasna cholera przy odkręcaniu tył się uślizgiwał więc jechałem jak cnotka... :icon_biggrin: I chlapali na mnie wszyscy a palec wskazujący robił za wycieraczkę... Ale było warto... :lalag: A najlepsza była mina gościa na stacji... Pyta czy nie jest mi zimno a ja mu na to że do Zakopanego jakoś wytrzymam - bo jadę na narty... A on tylko patrzył... i zostawiłem go z taka miną.... Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez Papaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa 2000 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Tak... Na drodze było ślisko jak jasna cholera przy odkręcaniu tył się uślizgiwał więc jechałem jak cnotka... :icon_biggrin: I chlapali na mnie wszyscy a palec wskazujący robił za wycieraczkę... Ale było warto... :lalag: A najlepsza była mina gościa na stacji... Pyta czy nie jest mi zimno a ja mu na to że do Zakopanego jakoś wytrzymam - bo jadę na narty... A on tylko patrzył... i zostawiłem go z taka miną.... Trzeba miec duuuuze pisanki Ale podwójna ciagła przekroczona - zjazd do stacji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A najlepsza była mina gościa na stacji... Pyta czy nie jest mi zimno a ja mu na to że do Zakopanego jakoś wytrzymam - bo jadę na narty... A on tylko patrzył... i zostawiłem go z taka miną.... Ale czemu się zdziwił :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 marzec to marzec ale w lutym - http://www.husaria.pila.pl/galeria/2010/eintopf.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaj Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Super na tym śniegu panowie - w końcu Husaria - fantazję trzeba mieć A podwójna linia - hmm. Błąd drogowców :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1774 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Szacunek. :clap: ---------------------------------------- VROC 31802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi