JeGanG Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja właśnie zmieniłem integrala na tego Caberga, powiem Ci że ma parę zalet bardzo istotnych. Przy małych prędkościach uchylana szczęka daje dużo więcej swobody, do 60-70km/h można jeździć w otwartym kasku. Na miasto jest dużo praktyczniejszy niż integral. Zaraz odezwą się głosy że ta szczęka nie daje ochrony, ale kask w testach sharpa dostał najlepsze noty, lepsze niż nie jeden integral w wyższym przedziale cenowym.Na trasie jednak jest dość głośny, może to być męczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Moim zdaniem najpierw wybierz się do sklepu i przymierz kilka kasków, które Ci odpowiadają pod względem ceny, wyglądu i przed wszystkim rozmiaru. Jak już będziesz zdecydowany na coś konkretnego wtedy szukaj go na allegro (z pewnością będzie tańszy). I pamiętaj, że głowę się ma tylko jedną! Nie da się bez niej żyć :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinelli Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Ja kupilem naxe s10B za 245 zeta - jestem bardzo zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi