k o b 22 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Z innego forum: Robimy przerwe wakacyjna. Info o nastepnych spotach pojawi sie po wakacjach. Do usluszenia. W ostatni piątek podobno parę osób pojawiło się, objechali parę razy miasto i poszli na piwo :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 (edytowane) Wakacje sprzyjają takim spotkaniom, więc osobiście jestem za podtrzymaniem idei i namawiam do tego innych :crossy: Może wspólne wyjazdy weekendowe? Przecież są WAKACJE!!!!! Pozdro i do zobaczenia Edytowane 11 Lipca 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerider Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Wakacje sprzyjają takim spotkaniom, więc osobiście jestem za podtrzymaniem idei i namawiam do tego innych :crossy: Może wspólne wyjazdy weekendowe? Przecież są WAKACJE!!!!! Pozdro i do zobaczenia spoko, wypad w bieszczady w week,? np sobota? może być też niedziela ale po południu. ja naginam regularnie, nietylko przepisy ruchu drogowego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerider Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 :biggrin: ja jutro potrenuję w Tyrawie k/Sanoka może ktoś tez by polatał :icon_question: czy macie innefajniejszezajęciaktórewymagająsporejwidownianiekonieczniespodninatyłku :icon_question: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi